Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fb alacak bence.
Alsinlar ne yapacak zalewski alti ustu kanat beki masuaku yerine alacaklar umrumda bile olmazRoma ile sözleşme uzatmadimi? Genc yaşta turkiyeye gelecek kadar salakmi bilmiyorum ama tinerciler alamaz bonservis verecek paraları yok artik
Uzatmadı görüşmeler oluyorken tepkilerden dolayı kadın Ceo'ları istifa etti. Ondan sonra da bunun sözleşme işi yattı.Roma ile sözleşme uzatmadimi? Genc yaşta turkiyeye gelecek kadar salakmi bilmiyorum ama tinerciler alamaz bonservis verecek paraları yok artik
Asya pazarına önce açılmamız gerekiyor bunu sağlamlaştırıp(ilk ihaleye kadar) yayın satış halkını kulüp olarak bizim pazarlamamız için hamle yapmamız gerekecek.2023-2024 sezonu yayın geliri şampiyonluk primleri dahil 240 milyon TL - 8.3m euro (Ortalama kur 29)
Bu rakam en yüksek gelire sahip 20 kulup için ortalama 200m euro.
Dortmund için yaklaşık 150m euro.
Biz bu işi nasıl çözebiliriz, bu şekilde yarışmamız mümkün değil
İtalya pazarındaki atalanta genoası dururken 2 aydır maaş veremiyoruz kısa sürede 50 milyon ödememiz var ondan bundan 2 milyon alacağız diyen kaos içindeki kulübe gelecek kadar aptal bir herif değil.Alsinlar ne yapacak zalewski alti ustu kanat beki masuaku yerine alacaklar umrumda bile olmaz

Sayfalara pek etkileşim getirmedi o galiba.Arias'tan vaz mı geçtik?
Osımhen alınırken de forvete ihtiyacımız yoktu şimdi aman sakatlanmasın diye dua ediyoruzForvete ihtiyacımız var mı? Bence yok. Ortasaha ve stoper öncelikli olmalı.