Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.949
- 59.501
- 3.423
çok iyi edit
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
. asistini yaptı KöhnBaca eğri de olsa dumanı doğru çıkarKorkarım inlerim duyanım olmaz
Allah için gelip soranım olmaz
VarTransfer nöbetının acılmamasının tek sebebi var mı
merak edıyorum
Transfer nöbetının acılmamasının tek sebebi var mı
merak edıyorum
İkisi farklı mevki ve tarzlarda oyuncular yanlışım yoksa. Mikautadze forvet arias daha kanat gibi. Aslında ikisi de alınmalı çünkü 1 kanat 1 yardımcı forvet alınacak falan deniyordu.mikautadze arias'tan çok daha iyi seçenek olur. arada uçuk fark yoksa tercih o yönde kullanılmalı. berkan-demirbay'dan farklı olarak içi geçmemiş bir 6-8 alternatifi de çok iyi olur.
Kayseri macıneymıs
admının keyfı mı
arias daha orta saha, mikau forvet menşeili oyuncu. ama ikisi de çok dinamik olduğu için hücum ve orta sahanın hemen her yerinde rahatlıkla oynarlar. ikisinin birden gelmesini imkansız görüyorum ben ama ilk tercihim mikau olmak üzere biri bile takıma katılsa çok büyük kazanım olur bizim için.İkisi farklı mevki ve tarzlarda oyuncular yanlışım yoksa. Mikautadze forvet arias daha kanat gibi. Aslında ikisi de alınmalı çünkü 1 kanat 1 yardımcı forvet alınacak falan deniyordu.
Sorun bizimle ilgili olan şeyleri bilmemesi. Rizeye gitse yine bilirGedson, Rize'den sonra bu haberi de bil Tier 1 derim sana.
Bence mikautadze,dybala bunlar 9.5 numara yani yardımcı forvet için düşünülen adaylar. Arias ise kanat ve 10 numara bölgesi için. İkisi de çok zor transfer ama ikisi birden gelirse takım hücumda 2 seviye birden atlararias daha orta saha, mikau forvet menşeili oyuncu. ama ikisi de çok dinamik olduğu için hücum ve orta sahanın hemen her yerinde rahatlıkla oynarlar. ikisinin birden gelmesini imkansız görüyorum ben ama ilk tercihim mikau olmak üzere biri bile takıma katılsa çok büyük kazanım olur bizim için.