GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer nöbetının acılmamasının tek sebebi var mı

merak edıyorum

Transfer nöbetının acılmamasının tek sebebi var mı

merak edıyorum
1734794697496.webp

mikautadze arias'tan çok daha iyi seçenek olur. arada uçuk fark yoksa tercih o yönde kullanılmalı. berkan-demirbay'dan farklı olarak içi geçmemiş bir 6-8 alternatifi de çok iyi olur.
İkisi farklı mevki ve tarzlarda oyuncular yanlışım yoksa. Mikautadze forvet arias daha kanat gibi. Aslında ikisi de alınmalı çünkü 1 kanat 1 yardımcı forvet alınacak falan deniyordu.

yusuf sarı

eren elmalı

rotasyon icin alınmalı

İkisi farklı mevki ve tarzlarda oyuncular yanlışım yoksa. Mikautadze forvet arias daha kanat gibi. Aslında ikisi de alınmalı çünkü 1 kanat 1 yardımcı forvet alınacak falan deniyordu.
arias daha orta saha, mikau forvet menşeili oyuncu. ama ikisi de çok dinamik olduğu için hücum ve orta sahanın hemen her yerinde rahatlıkla oynarlar. ikisinin birden gelmesini imkansız görüyorum ben ama ilk tercihim mikau olmak üzere biri bile takıma katılsa çok büyük kazanım olur bizim için.

Ziyech, Zaniolo, Zaha ve Köhn bu isimlerle yollar ayrılırsa kadro epey rahatlar. Hele de Zaniolo ve Köhn'den söylenen bonservisler gelirse çok iyi olur. Yusuf Demir'in de kiralık olarak Süper ligde oynamasından yanayım. Mikautadze çok iyi seçenek gibi geliyor hem Mertens'i ikame edebilir hemde Osimhen ile çift forvet oynar umarım gerçekçiliği vardır. Arias'ta bence kötü seçenek değil istikrarlı ve iyi oyuncu bu tarz isimlere karşı değilim. Ayrıca Berkay Özcan, Yusuf Sarı ve Ahmed Kutucu gibi iyi yerlilerin de eğer şartlar oluşursa kadroya katılması hiçte fena olmaz.

Son düzenleme:
arias daha orta saha, mikau forvet menşeili oyuncu. ama ikisi de çok dinamik olduğu için hücum ve orta sahanın hemen her yerinde rahatlıkla oynarlar. ikisinin birden gelmesini imkansız görüyorum ben ama ilk tercihim mikau olmak üzere biri bile takıma katılsa çok büyük kazanım olur bizim için.
Bence mikautadze,dybala bunlar 9.5 numara yani yardımcı forvet için düşünülen adaylar. Arias ise kanat ve 10 numara bölgesi için. İkisi de çok zor transfer ama ikisi birden gelirse takım hücumda 2 seviye birden atlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt