Mehmet Tastemir
10 Numara!
- 12 Ağustos 2009
- 19.339
- 5.333
- 2.308
Yanlis forumdasingönlümden geçen beşiktaş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yanlis forumdasingönlümden geçen beşiktaş
Avrupa'yı alacağız demedim olabilecek bir ihtimal yani kırabiliriz.

Forvet, tottenham'dan almışlar 4 milyona.Troy Parrot Okan’ın listesine eklendi bile. Pozisyonu ne acaba![]()
Sara ligi donunda sallarMaçı izlemeyip forumdaki yorumları okumak gerçekten aşırı kafa karıştırıcı. Yorumların yarısı pozitif yarısı negatif, ben anlamadım kim haklı. Sara'ya kimi müthiş demiş kimi de Demirbay daha iyi demiş. Yunus, Barış hepsinde aynı şeyler. Böyle saçma şey mi olur lan, hiçbir konuda bir konsensus olmaz mı?
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu sene en önemli şey bu ödemeler. Erden Timur varken gecikse bile o bunu bir şekilde kapatıyordu ama artık öyle biri yok sıkıntı çıkarsa tam çıkar yani.
Bu sene en önemli şey bu ödemeler. Erden Timur varken gecikse bile o bunu bir şekilde kapatıyordu ama artık öyle biri yok sıkıntı çıkarsa tam çıkar yani.
Okan Buruk ile değil sorunları sanırım İrfan hoca ile olmuş demişlerdi tabi ne kadar doğru bilemeyiz çünkü Spor Gecesinde söylemişlerdi sanırım onların da Kerem ile ilgili bir dertleri olduğu belli o yüzden yalanda olabilir haberleri. Her neyse Kerem zaten gitmek istiyordu Avrupa'ya gitmek için çok zorladı herkes için hayırlısı olsun.Sinan Engin: „Kerem Okan Buruk‘la anlasamiyordu, soyunma odasinda da sikintilar yasandi“
vergi dahil 70-75 bandindaDün mü ne sosyal medyada bi excel tablosu gördüm takımın maaş bütçesi vergiler hariç 135m euroymuş
Doğru mu bu
Yok yahu geçen sene ile aşağı yukarı aynıdır maaş bütçesi geçen sene CL vardı bu sene o yok o yüzden sıkıntı çıkabilir bence. İşte burada sanırım Florya ihalesi ve oradan gelecek para ile hem sermaye artışı hem de BB'nin kapanması ile faiz ödemelerinden kurtulma ve BB'nin koyduğu gelirlerin %50'sine blokenin kalkması ile sorun yaşanmayacağını düşünüyorlar bence. Ama inşaat sektörü iyi durumda değil ben ilk ihalede istenilen tekliflerin gelmeyebileceğini düşünüyorum devre arası Barış'ı falan satacağız bu yüzden bence.Dün mü ne sosyal medyada bi excel tablosu gördüm takımın maaş bütçesi vergiler hariç 135m euroymuş
Doğru mu bu
Kapa açıklanan paralarla sosyal medyada yazılan paralar birbirini tutmuyovergi dahil 70-75 bandinda
Demirbay sara kadar oynayabilirse öpüp başına koysun girdiğinden beri başarılı uzun pas atamadı herif. Sara futbolu bilen müthiş bir herif, skor odaklı ne kadar yakın oynatırsak o kadar iyi olur.Maçı izlemeyip forumdaki yorumları okumak gerçekten aşırı kafa karıştırıcı. Yorumların yarısı pozitif yarısı negatif, ben anlamadım kim haklı. Sara'ya kimi müthiş demiş kimi de Demirbay daha iyi demiş. Yunus, Barış hepsinde aynı şeyler. Böyle saçma şey mi olur lan, hiçbir konuda bir konsensus olmaz mı?
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu dayı kım cocuk gibi indirmıs adamı
Osimhen icardi ziyech bats mertens sallai sara toreira jakobs muslera sançezYok yahu geçen sene ile aşağı yukarı aynıdır maaş bütçesi geçen sene CL vardı bu sene o yok o yüzden sıkıntı çıkabilir bence. İşte burada sanırım Florya ihalesi ve oradan gelecek para ile hem sermaye artışı hem de BB'nin kapanması ile faiz ödemelerinden kurtulma ve BB'nin koyduğu gelirlerin %50'sine blokenin kalkması ile sorun yaşanmayacağını düşünüyorlar bence. Ama inşaat sektörü iyi durumda değil ben ilk ihalede istenilen tekliflerin gelmeyebileceğini düşünüyorum devre arası Barış'ı falan satacağız bu yüzden bence.
herifi geri alacaklar