GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jalert yerine Doue alsak baya iyi olacakmış bizim defans. Sağ bek yine boş kaldı

Maçı izlemeyip forumdaki yorumları okumak gerçekten aşırı kafa karıştırıcı. Yorumların yarısı pozitif yarısı negatif, ben anlamadım kim haklı. Sara'ya kimi müthiş demiş kimi de Demirbay daha iyi demiş. Yunus, Barış hepsinde aynı şeyler. Böyle saçma şey mi olur lan, hiçbir konuda bir konsensus olmaz mı?

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maçı izlemeyip forumdaki yorumları okumak gerçekten aşırı kafa karıştırıcı. Yorumların yarısı pozitif yarısı negatif, ben anlamadım kim haklı. Sara'ya kimi müthiş demiş kimi de Demirbay daha iyi demiş. Yunus, Barış hepsinde aynı şeyler. Böyle saçma şey mi olur lan, hiçbir konuda bir konsensus olmaz mı?

Sara ligi donunda sallar
Her mac skora etki eder ligdd

Bu sene en önemli şey bu ödemeler. Erden Timur varken gecikse bile o bunu bir şekilde kapatıyordu ama artık öyle biri yok sıkıntı çıkarsa tam çıkar yani.

Dün mü ne sosyal medyada bi excel tablosu gördüm takımın maaş bütçesi vergiler hariç 135m euroymuş

Doğru mu bu

Sinan Engin: „Kerem Okan Buruk‘la anlasamiyordu, soyunma odasinda da sikintilar yasandi“
Okan Buruk ile değil sorunları sanırım İrfan hoca ile olmuş demişlerdi tabi ne kadar doğru bilemeyiz çünkü Spor Gecesinde söylemişlerdi sanırım onların da Kerem ile ilgili bir dertleri olduğu belli o yüzden yalanda olabilir haberleri. Her neyse Kerem zaten gitmek istiyordu Avrupa'ya gitmek için çok zorladı herkes için hayırlısı olsun.

Dün mü ne sosyal medyada bi excel tablosu gördüm takımın maaş bütçesi vergiler hariç 135m euroymuş

Doğru mu bu
Yok yahu geçen sene ile aşağı yukarı aynıdır maaş bütçesi geçen sene CL vardı bu sene o yok o yüzden sıkıntı çıkabilir bence. İşte burada sanırım Florya ihalesi ve oradan gelecek para ile hem sermaye artışı hem de BB'nin kapanması ile faiz ödemelerinden kurtulma ve BB'nin koyduğu gelirlerin %50'sine blokenin kalkması ile sorun yaşanmayacağını düşünüyorlar bence. Ama inşaat sektörü iyi durumda değil ben ilk ihalede istenilen tekliflerin gelmeyebileceğini düşünüyorum devre arası Barış'ı falan satacağız bu yüzden bence.

vergi dahil 70-75 bandinda
Kapa açıklanan paralarla sosyal medyada yazılan paralar birbirini tutmuyo

Geçen biri ziyech için 6m euro alıyo demişti halbuki 2-3 mü neydi açıklanan

Kulüp 5 oyuncuyla sözleşme uzattı açıklanmadı,toreiranın sözleşmesini kafalarına göre iyileştirdiler ne kadar oldu bilmiyoruz zaha ve tete de sürekli rakamlar değişiyo

Şampiyonluk primlerini bile 4 aydır ödememişler hepsi üst üste binince insan acaba mı diye düşünüyor

Demirbay sara kadar oynayabilirse öpüp başına koysun girdiğinden beri başarılı uzun pas atamadı herif. Sara futbolu bilen müthiş bir herif, skor odaklı ne kadar yakın oynatırsak o kadar iyi olur.

Yunus sahanın belki de en kötüsüydü, barış için de klasik sezon başı barış. Yüklemelerin yorgunluğu geçince döve döve gider. Herif bu sezon 20 gün tatil yaptı son 1 yılda 70 maça çıkmıştır belki de.
Dinlenmeye ihtiyacı var.

Yok yahu geçen sene ile aşağı yukarı aynıdır maaş bütçesi geçen sene CL vardı bu sene o yok o yüzden sıkıntı çıkabilir bence. İşte burada sanırım Florya ihalesi ve oradan gelecek para ile hem sermaye artışı hem de BB'nin kapanması ile faiz ödemelerinden kurtulma ve BB'nin koyduğu gelirlerin %50'sine blokenin kalkması ile sorun yaşanmayacağını düşünüyorlar bence. Ama inşaat sektörü iyi durumda değil ben ilk ihalede istenilen tekliflerin gelmeyebileceğini düşünüyorum devre arası Barış'ı falan satacağız bu yüzden bence.
Osimhen icardi ziyech bats mertens sallai sara toreira jakobs muslera sançez

Bu 11 kişinin maaşı 45-50 galiba
Primleri ve vergileriyle beraber 80 civarı sadece burası yapmıyomu

Diğer oyuncular +okan ve teknik ekip derken göktürkün dediği vergi dahil 70-75 nasıl oluyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt