GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bizim başkanı divan toplantısında epey terletecektir muhalefet böyle susmaya devam ederse

Kıl olmaya basladim bu sezona

Tüm maclar hafta ici

Bok gibi geciyor hafta sonlari

Az’yi geçersek son 16 maclari da 6-13 mart’ta oynanacak o hafta da hafta icine koyacaklar lig maclarini

Bir dahaki iç saha hafta sonu maçımız en erken 20 nisana denk geliyor az’yi geçersek

Neredeyse mayıs

Sokayim avrupa ligine
Kudur

Yarınki atamalarda dinlendirilen hakem derbinin hakemi olur o zaman

Emin değilim bir ara geçtiğimiz senelerde Tff ile çok kavga ediyorsunuz diye bizim yönetim eleştirilmişti diye hatırlıyorum.
Hangi yönetimdi? Cengiz ve Elmas ise eleştirilmesi normal. Liseliye fazla dokunmuyorlar

Keşke ligimiz gs ve fb'in seri başı olduğu iki konferansa ayrılsa ve biz sonsuza kadar sezon içi fb ile rekabet etmek zorunda kalmasak.

İki konferasın lideri şampiyonluk maçına çıkar en kötü. Sadece 1 haftalık toksisiteye maruz kalırız.

Bir sezon boyunca bunların toksikliği çekilmiyor artık cidden.

Gerçekten normal bir futbol iklimini özledim ben.

Adamlar "sahadan çekilmek" gibi ütopik bir aksiyonu bile moda ettiler başımıza ya.

Gerçekten iş çığrından çıktı artık.
Derbilerde iyi değiliz. Benden koca 1 PAS bu öneriye

Emin değilim bir ara geçtiğimiz senelerde Tff ile çok kavga ediyorsunuz diye bizim yönetim eleştirilmişti diye hatırlıyorum.
yok yahu onları diyen bizim fosil tayfa malum 3-5 dede ,onları kaale alan yok

esas süheyl batum filan gibi rezan gibiler gelir bence bu sefer divana cünkü konular epey birikti

umarım yanılmam saglam eleştiriler bekliyorum

İddaacılar söyleyebilir mi

Ads maçında maç bitmez yarıda kalır tarzında bir oran var mıydı legal illegal

Yarınki atamalarda dinlendirilen hakem derbinin hakemi olur o zaman

Hangi yönetimdi? Cengiz ve Elmas ise eleştirilmesi normal. Liseliye fazla dokunmuyorlar

Gerçekten bu Türkiye Futbol Federasyonu'nda görev alanların beyni basmıyor. Takımını sahadan çeken ya garanti küme düşmüş takım oluyor ya da puan ya da puanları silinse de düşmeyecek takım oluyor. Vereceksin, takımını sahadan çekene 2 alt lige düşme cezası, bak bakalım yapabiliyor mu.

Bu arada Türk hakem kim olursa olsun, eğer oyun gücümüzü ortaya koyamazsak, girdiğimiz pozisyonları atamazsak, o maç iki gün sürse beraberliğe bağlayacaklardır.

Gerçekten bu Türkiye Futbol Federasyonu'nda görev alanların beyni basmıyor. Takımını sahadan çeken ya garanti küme düşmüş takım oluyor ya da puan ya da puanları silinse de düşmeyecek takım oluyor. Vereceksin, takımını sahadan çekene 2 alt lige düşme cezası, bak bakalım yapabiliyor mu.
Onun çözümü de şu. Küme düşme cezasını sezon sonu verirsin.zaten küme düşmüş bir ekipse küme düşürünce zaten tff 2.lige düşmüş oluyor. Gerçi kime ne anlatıyoruz, tff de mantık ne arar. İşleri güçleri malum takım piyonluğu yapmak

Genel derbi tarihinde Fb'ye karşı üstünlüğümüz yok. Kadıköy'ü düzelttik. İçerdeki Fb derbilerini bok ettik bu sefer. Süper finalde şampiuon olduk ama 6 haftanın puan durumunda fb 1. oldu.

Son 3 sezon iyiyiz ama bu iyi karnenin arasına bile tarihi skandalı sıkıştırdık jkden 5 yiyerek.
1959'dan beri mi yorumladın :ddd

1739393036045.webp

7 kişiyle 7-0 yendik. Nasıl iyi değiliz derbilerde? :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt