Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.113
- 39.436
- 3.993
bizim başkanı divan toplantısında epey terletecektir muhalefet böyle susmaya devam ederse
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
KudurKıl olmaya basladim bu sezona
Tüm maclar hafta ici
Bok gibi geciyor hafta sonlari
Az’yi geçersek son 16 maclari da 6-13 mart’ta oynanacak o hafta da hafta icine koyacaklar lig maclarini
Bir dahaki iç saha hafta sonu maçımız en erken 20 nisana denk geliyor az’yi geçersek
Neredeyse mayıs
Sokayim avrupa ligine
Emin değilim bir ara geçtiğimiz senelerde Tff ile çok kavga ediyorsunuz diye bizim yönetim eleştirilmişti diye hatırlıyorum.bizim başkanı divan toplantısında epey terletecektir muhalefet böyle susmaya devam ederse
Bu nasıl bir dublaj
Hangi yönetimdi? Cengiz ve Elmas ise eleştirilmesi normal. Liseliye fazla dokunmuyorlarEmin değilim bir ara geçtiğimiz senelerde Tff ile çok kavga ediyorsunuz diye bizim yönetim eleştirilmişti diye hatırlıyorum.
Derbilerde iyi değiliz. Benden koca 1 PAS bu öneriyeKeşke ligimiz gs ve fb'in seri başı olduğu iki konferansa ayrılsa ve biz sonsuza kadar sezon içi fb ile rekabet etmek zorunda kalmasak.
İki konferasın lideri şampiyonluk maçına çıkar en kötü. Sadece 1 haftalık toksisiteye maruz kalırız.
Bir sezon boyunca bunların toksikliği çekilmiyor artık cidden.
Gerçekten normal bir futbol iklimini özledim ben.
Adamlar "sahadan çekilmek" gibi ütopik bir aksiyonu bile moda ettiler başımıza ya.
Gerçekten iş çığrından çıktı artık.
yok yahu onları diyen bizim fosil tayfa malum 3-5 dede ,onları kaale alan yokEmin değilim bir ara geçtiğimiz senelerde Tff ile çok kavga ediyorsunuz diye bizim yönetim eleştirilmişti diye hatırlıyorum.
neDerbilerde iyi değiliz.
Son 3 sezon sadece derbi ligi yapsak liderizdir. Nasıl iyi değiliz?Derbilerde iyi değiliz. Benden koca 1 PAS bu öneriye
Yarınki atamalarda dinlendirilen hakem derbinin hakemi olur o zaman
Hangi yönetimdi? Cengiz ve Elmas ise eleştirilmesi normal. Liseliye fazla dokunmuyorlar
Genel derbi tarihinde Fb'ye karşı üstünlüğümüz yok. Kadıköy'ü düzelttik. İçerdeki Fb derbilerini bok ettik bu sefer. Süper finalde şampiyon olduk ama 6 haftanın puan durumunda fb 1. oldu.Son 3 sezon sadece derbi ligi yapsak liderizdir. Nasıl iyi değiliz?
Onun çözümü de şu. Küme düşme cezasını sezon sonu verirsin.zaten küme düşmüş bir ekipse küme düşürünce zaten tff 2.lige düşmüş oluyor. Gerçi kime ne anlatıyoruz, tff de mantık ne arar. İşleri güçleri malum takım piyonluğu yapmakGerçekten bu Türkiye Futbol Federasyonu'nda görev alanların beyni basmıyor. Takımını sahadan çeken ya garanti küme düşmüş takım oluyor ya da puan ya da puanları silinse de düşmeyecek takım oluyor. Vereceksin, takımını sahadan çekene 2 alt lige düşme cezası, bak bakalım yapabiliyor mu.
1959'dan beri mi yorumladın :dddGenel derbi tarihinde Fb'ye karşı üstünlüğümüz yok. Kadıköy'ü düzelttik. İçerdeki Fb derbilerini bok ettik bu sefer. Süper finalde şampiuon olduk ama 6 haftanın puan durumunda fb 1. oldu.
Son 3 sezon iyiyiz ama bu iyi karnenin arasına bile tarihi skandalı sıkıştırdık jkden 5 yiyerek.
Yarınki atamalarda dinlendirilen hakem derbinin hakemi olur o zaman
Hangi yönetimdi? Cengiz ve Elmas ise eleştirilmesi normal. Liseliye fazla dokunmuyorlar