Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.500
- 91.561
- 5.093
Siz de Galatasaray'ı bırakmaya yer arıyorsunuz.Berke gelirse Galatasaray'ı bırakırım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Siz de Galatasaray'ı bırakmaya yer arıyorsunuz.Berke gelirse Galatasaray'ı bırakırım
kıyıcı bunların en zirve herifi yav, muhabbeti de iyiBu lavuğun maç yorumlaması da böyle kafasında bir şey kuruyor sonra maçın içinde öyle olmuş gibi anlatıyor. :red:
Eski Açık kadrosu iyidir lakin futbol bilgisi kıt olmayan tek isim Kıyıcı orda diğerleri saha içi harici konularda iyi.kıyıcı bunların en zirve herifi yav, muhabbeti de iyi
Açıklanmayacağını bizimkiler dahil herkes biliyordur.
Sonuç olarak, ekli listede belirtilen 46 pozisyona ait ham VAR kayıtlarının ivedilikle kamuoyuna açıklanmasını vekaleten talep ederiz. Aksi takdirde, TFF’nin tarafsız davranma yükümlülüğünü ilkesini ihlal edeceğini ve futbolun adil yönetimine gölge düşüreceğini önemle hatırlatırız."
Maç sonrası yayınlarından bu lavuğu çıkarıp Kıyıcı'yı almaları iyi oldu. Bu keko hiç çekilmiyor ezbere yorumlar yapıyordu.kıyıcı bunların en zirve herifi yav, muhabbeti de iyi
Italyancasi daha iyi aslında ingilizce de fena değildi baska yerde denk gelmişti daha akıcı konuşuyordu hatta amerikalarini kullandığı bazı kelimeleri filanda kullandığını görmüştüm hocam çok dizi izliyor demistimokan hocam biraz daha pratik lazım.
Abartısız bunun olduğu yayınları çekemiyorum bende yav direkt kapatıyorum.Maç sonrası yayınlarından bu lavuğu çıkarıp Kıyıcı'yı almaları iyi oldu. Bu keko hiç çekilmiyor ezbere yorumlar yapıyordu.