Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.426
- 72.978
- 5.188
olmaması normal bence daha vahimleri varAçıklama güzel ama fb-Rize maçına neden değinmemişler orasını pek anlamadım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
olmaması normal bence daha vahimleri varAçıklama güzel ama fb-Rize maçına neden değinmemişler orasını pek anlamadım.
Çokta önemli değil zaten ama fecaat bir maçtı. Açıklamanın sonlarına doğru gelince gözüm aradı o maçı da o yüzden yazdım.olmaması normal bence daha vahimleri var
VAR karışır- karışamaz gibi durumlar deniyorya belki o yüzden VAR'ın kesin karışması gereken pozisyonlar vardır sadece.Açıklama güzel ama fb-Rize maçına neden değinmemişler orasını pek anlamadım.
Bune ulan kanks yav
Kolej havası başlamış :red: Asıl lig şimdi başlıyor...
Bu gün yada yarın tescil edilecek olması lazım.Hala ADS maçı 3 puanımızın verilmemesinin yangını neden yapılmıyor anlamıyorum. Lig sonuna kadar bu puan resmi olarak tescil edilmeyecek.
Puan farkını az gösterecekler,bizi sindirmeye çalışacaklar.
Aynen. Oyun çok büyük.Hala ADS maçı 3 puanımızın verilmemesinin yangını neden yapılmıyor anlamıyorum. Lig sonuna kadar bu puan resmi olarak tescil edilmeyecek.
Puan farkını az gösterecekler,bizi sindirmeye çalışacaklar.
Aynen. Oyun çok büyük.
Bizim topçular maçkolike girip fb'in yaklaştığını görünce bir sonraki maçı salacaklarmış.
Aslında o 3 puanın var olduğu gerçeği falan hiç umurlarında olmayacakmış.
Frank zamanında gelse ve Lemina yazılabilse ciddi umutlanırdım.ulan bi de UEFA'yı alıyormuşuz xD
gayet olabilitesi olan bir şey bu arada.ulan bi de UEFA'yı alıyormuşuz xD
Torreira + Mertens + Davinson (Bjk maçı yumruk muhabbeti) dışında gösterebilecekleri maksimum pozisyon 4 ya da 5 tanedir. Onlrda golle alakalı değil oyun içidir.abi yok mu çıkıp bunların videolu gösterimini yapacak kimse
karşı taraftan gelecek tek şey orta sahada yapılıp verilmeyen aptal saptal fauller falan olur
forum olarak pozisyonları inceleyip 2 takım için de lehte ve aleyhte verilmemişleri çıkaralım.abi yok mu çıkıp bunların videolu gösterimini yapacak kimse
karşı taraftan gelecek tek şey orta sahada yapılıp verilmeyen aptal saptal fauller falan olur
fbnin eyüp maçındaki el pozisyonu dışında aleyhinde verilmiş net etki eden karar yokforum olarak pozisyonları inceleyip 2 takım için de lehte ve aleyhte verilmemişleri çıkaralım.
osimhen'e puan farki kac diye sorsan bilmiyordumrunda da degildirAynen. Oyun çok büyük.
Bizim topçular maçkolike girip fb'in yaklaştığını görünce bir sonraki maçı salacaklarmış. Öyle karar almışlar.
Frankowski Osimhen falan parmakları f5'te, 3 puanın tescilini bekliyorlarmış.
Aslında o 3 puanın var olduğu gerçeği falan hiç umurlarında değilmiş.