Üzeyir Tunç
Tecrübeli Üye
- 11 Temmuz 2010
- 5.903
- 1.920
- 2.248
Ben Kaan ın nesi beğeniliyor hiç anlamıyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 tane atarizda gol yememe olasılığımız yok. Yani yensekte eleniriz. Bu oyun anlayışı ve bu kaleciyle bukadar olur%100 katılıyorum ama kesin oynatır
bos bos oraya buraya kosturursan herkes sakatlanirnoldu simdi moratadami sakatlandi
Uefa’yı kazanırken de sadece seli dana gibi koşup pres yapmıyorduk.
O takım verkaç, dribbling, pas bağlantıları ile çok özeldi oyun olarak.
Ben presi yönlendirmek diye bir kavrama pek inanmıyorum. Arada eliyle basın falan diye işaret ediyordu evet, ama ondan daha çok Mertens yapıyordu bu olayı. Hatta o zamanlar presi yönlendiren isim Mertens falan da deniliyordu. Çok atla deve bir mevzu değil yani. Takımın başarısızlığını bu detaya bağlamak gereksiz bence. Onu belirtmek istedim.Takımın güçsüzlüğü ayrı mesele. Icardi'nin en iyi yaptığı şey presi yönlendirmeydi. Sadece kendi değil etrafı da organize ediyordu, dolayısıyla presi bu kadar rahat aşamıyordu rakip. Alakası olmadığını iddia etmek ilginç olmuş.
ondan mıydı acaba yoksa takım mı yoruldu. orda en kritik isim mertens'di. sanki o gücü kalmadı. toreira da keza. o da eskisi gibi değil oyun kesmede. takımın bütünsel bi düşüşü var. icardiyi baskıda değil de gol vurusunda daha çok arıyoruz gibi.Takımın güçsüzlüğü ayrı mesele. Icardi'nin en iyi yaptığı şey presi yönlendirmeydi. Sadece kendi değil etrafı da organize ediyordu, dolayısıyla presi bu kadar rahat aşamıyordu rakip. Alakası olmadığını iddia etmek ilginç olmuş.
Yaw bu takımın gol yemeden bir macin3-0 bitirme ihtimali sıfıra yakinevet öyle bi salaklık yapıcaz kesin
3-0la uzatmaya götürüp penaltılarla eleniriz 2-3 de sakat veririz allah bilir
Yb hocasından tut hatta geçen sezona git, kime puan verdiysek t.adamindan oyuncusuna kadar yaptıkları her analiz doğru.