GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetim yokki yönetim olsa çoktan okana ultimaton verirdi. Takım başkandan malzemeciye kadar lakayt taraftarda dahil. Saçmasapan deplasmanlarda karşılamalar yapılıyor meşale filan ne gerek var. En fazla bi çiçek hoşgeldiniz denir. Ama yok konvoy filan yapmalar sanki şampiyon olunmuş kupa törenine gidiliyor.

Benim normalde düşünceme göre Okan hoca 1 sene daha kalıp sözleşme tamamlayıp öyle gitmeseydi bu arada Arda Turan'da bir senede Avrupa görmüş biraz daha tecrübe ile TD olmasıydı. Lakin belli ki bundan sonra Okan hoca ile bağ olmayacak artık ve sene sonu da ciddi bazı oyuncuların ayrılacağı/satılacağı gibi bir durumda çok olası iken yeni hoca yeni yapılanma olabilir. Lakin Arda Turan'ı hemen getirmek doğru mu çekincelerim var açıkcası bana göre gelsin ama en ufak bir olumsuz gidişte Arda'nın hemen yenmesini istemem şahsen.
Taraftar ile Okan hoca arasındaki bağ çok zayıfladı.

İlk sene Avrupa katılımımız yoktu, ikinci sene görece iyi bir CL geçirdik gibi (Manu dep galibiyeti, iyi oynanan Bayern maçları vb) derken Prag'a elenerek bitti.

Ancak üçüncü senesinde YB ile başlayan Avrupa maçları rezilliği, Rfs, Malmö, Kiev maçları derken, dünkü AZ hezimetinden sonra, Avrupa'da kendisi ile olmayacağının net göstergesi oldu.

Bu sene sonuna kadar arkasında durup destek olalım ama sene sonu vedalaşalım derim.

Bu arada yabancı hoca işi de çok riskli yahu, bir şekilde Arda'yı denemek zorunda kalacağız gibi.

o oyunu hiç oynatmadı okan buruk. hep bildiği ilerde bastı ama oyuncular o güzel futbol izlettirdiği enerjide değil. kendi de söylüyor oyuncular direkt kaleye gitmeye çalışıyor diye. 3 pasta kaleye gitmeye çalışırsan ve hep aynı sekilde, 3 pasta da golü yersin.
Okan Buruk'un sorunu buydu. Kontrollü oyun hiç yok dün 2.Prag maçının kopyası gibiydi adeta. Okan hocanın bu konuda kendini geliştireceğini bekliyordum. Lakin inadı yüzünden mi bilmem kontrollü oyun konusunda hiç plan yapmıyor hoca. Oynatmak istediği oyun çok güzel ama Tottenham'da Postecoglu bile o oyunu sürekli oynatamıyor çünkü oyuncular o oyuna dayanamıyor. O oyunu bir şekilde harmanlamak lazım hocanın şu anda yapamadığı konu bu maç içinde belirli aralıklarla oynayabileceğimiz oyunu 90 dakika oynamak istiyor ve oyuncular artık bunu kaldıramıyor böyle olunca hiç bir şey oynayamıyorsun.

Şu yabancı hoca gelsin diyenler ligde şampiyonluk Avrupa'da erkenden elenmek mi yoksa Avrupa'da çeyrek veya yarı final ama ligde şampiyon olamamak mı seçeneklerinden samimi olarak ikincisini kabul ediyorsa gelsin yabancı hoca bir iki sene sabredelim şampiyon olmayalım sistem oturtsun Avrupa'da yarı final oynayalım ama biliyorum ki bunu da az bir istisna hariç kimse kabul etmez herkes ligde şampiyon olalım der

Takım bir anda Tottenham maçından sonra mı yoruldu yahu? Tesadüf değil bu. Özellikle birkaç maçta Icardi'yi izledim. Rakip stoperleri kasıtlı bir şekilde yönlendiriyordu baskı sırasında. Fiziksel düşüş yok demiyorum ama press konusundaki düşüşün sebeplerinden biri budur diyorum. Alakası yok demek için dikkatsiz bir şekilde maç izlemek lazım, bariz alakası var zira.
el kol hareketlerini hatırlıyorum yanındaki topculara ama bilemedim. etkisi vardir herhalde. tothennam maçı çift forvete geçtiğimiz ilk maçlardandı galiba. bu sisteme de geçeçemiş olabiliriz. eskiden 2.forvet baskısını mertens yapıyordu. başarılı da oluyordu. şu an çiftli forvette ilerdekiler aynı basarıda değil gibi sanki. dizilişinde etkisi olabilir. bi düzene girmedi dizilişimiz. isimler sürekli değişiyor. 3 maç oynayamadık anasını satayim tam kadro. sene başı 4 lü oynayacaktık osimheni çekince 3 lüye döndük. bu da oturmadı. insallah artık ligin devamında bi styandartı olur oyunun. yoksa büyük patlayacağız.

Şu yabancı hoca gelsin diyenler ligde şampiyonluk Avrupa'da erkenden elenmek mi yoksa Avrupa'da çeyrek veya yarı final ama ligde şampiyon olamamak mı seçeneklerinden samimi olarak ikincisini kabul ediyorsa gelsin yabancı hoca bir iki sene sabredelim şampiyon olmayalım sistem oturtsun Avrupa'da yarı final oynayalım ama biliyorum ki bunu da az bir istisna hariç kimse kabul etmez herkes ligde şampiyon olalım der
Yabancı hoca gelince niye şampiyon olamiyoz ki. Hayır yani bu Okan ne gibi şeyler urettide şampiyon oluyor

Eyüp ile, o toplama kadro ile, 37 yaşındaki Caner, orta sahada Tayfur bingöl ile takımına "net" bir oyun oynatan,

Santraforu Thiam'dan Drogba performansı çıkartan,

Takımına sürekli izin yaptırmak yerine, sabahın köründe ekstra idmanlar koyan,

Atletico gibi pis bir savunma takımında efsane olmuş,

Camiamızın evladı ARDA TURAN!

Haziran ayında Gs'ın hocası olmalıdır.

Katılan/Katılmayan?
Eyubun kadro anlattigin gibi bi kadro dgl. Cogu oyuncusu buyuk takim tozu yutmuş adamlar lan. Caner thiam akbaba dorukhan umut bozok umut meras falan kotu adamlar degil.

bunlarin hepsi buyuk takimda kaliteli rotasyon dedigimiz sinifa girecek oyuncular. Sag bekleri de bu sinifa girer. Kalecileri desen alıp burada as kaleci yapalim diyenler var biliyorsun

Yani buyuk takımda bi kademe düşmüş adamlar toplanmış. Eyup siirt jetpanin devami gibi bi kulup anlayış olarak. Adana demir de olabilir.

Yabancı hoca gelince niye şampiyon olamiyoz ki. Hayır yani bu Okan ne gibi şeyler urettide şampiyon oluyor
Yabancı hoca 2007 den beri şampiyon olamıyor adamların zihniyeti farklı deplasmanda beraberliği önemsemiyorlar her maç 3 puan olmalı felsefesi yok adamlarda okan ya da diğer yerli hocalar bu konuda daha bilinçli kendi ligleri olduğu için

Taraftar ile Okan hoca arasındaki bağ çok zayıfladı.

İlk sene Avrupa katılımımız yoktu, ikinci sene görece iyi bir CL geçirdik gibi (Manu dep galibiyeti, iyi oynanan Bayern maçları vb) derken Prag'a elenerek bitti.

Ancak üçüncü senesinde YB ile başlayan Avrupa maçları rezilliği, Rfs, Malmö, Kiev maçları derken, dünkü AZ hezimetinden sonra, Avrupa'da kendisi ile olmayacağının net göstergesi oldu.

Bu sene sonuna kadar arkasında durup destek olalım ama sene sonu vedalaşalım derim.

Bu arada yabancı hoca işi de çok riskli yahu, bir şekilde Arda'yı denemek zorunda kalacağız gibi.
Bağ zayıflama işine katılıyorum. Bende Arda Turan'ı isterim ama işte en ufak olumsuz gidişte kendisini kaybetme ihtimalimiz olabilir o yüzden doğru zamanda gelmesi önemli. Bu sezonki başarısız Avrupa macerası olmasa Okan hoca ile 1 yıl daha o sırada Avrupa'da bir takımda da tecrübe kazanan Arda Turan ile Okan hocanın değişimi çok doğru olacaktı ama dediğin gibi artık o bağ çok zayıfladı. Arda gelse bile ben kendisine zaman verilmesi ve biraz olumsuz gidişat olursa da destek çıkılması gerektiğini düşünüyorum. Ben Okan hocanın 2 yılda çok yıprandığını düşünüyorum herkes ligi küçümsüyor ama ligde karşında senden daha çok para harcayan ve medya- Tff ve hakem tarafından desteklenen bir takıma karşı 3 sezondur bir mücadele veriyor Okan hoca normalde çok önceden ilan edeceğin şampiyonluklar hep son haftalara kadar sürdürüldü hiç gevşeme şansı olmadı. Mental olarak çok yıpratıcıydı bence geçtiğimiz 2 sene Okan hoca için onun tükenmişliğini de yaşıyor olabilir gibi geliyor bana.

Yabancı hoca 2007 den beri şampiyon olamıyor adamların zihniyeti farklı deplasmanda beraberliği önemsemiyorlar her maç 3 puan olmalı felsefesi yok adamlarda okan ya da diğer yerli hocalar bu konuda daha bilinçli kendi ligleri olduğu için
Ben istatistik hiç sevmem. Okan Hamza ile şampiyon olunuyorsa herkesle şampiyon olunabilir. Hocasizda şampiyon olduk. İlla yabancidada değilim ben yeterki bu Okan buruk gitsin

Bence Gs'ın Avrupa'da başarılı olamamasının en büyük sebeplerinden biri de, yerel ligdeki rekabetin seviyesizliği.

Fb işi öyle bir noktaya getirdi ki, ligde şampiyon olamazsak dünyanın sonu gelecek gibi hissediyor ve tüm planlamamızı lig şampiyonluğu üzerine yapıyoruz. Ligde başarı gelince de bununla yetiniyoruz.

Çünkü lig şampiyonluğunu sadece bir şampiyonluk olarak görmüyoruz. (Her iki taraf da) "Ahlaksızlara, hırsızlara, algıcılara karşı bir namus meselesi" olarak görüyoruz.

Öncelikle bu saçmalıktan kurtulmalıyız.

Harcanan para konusunda ise, çıtayı her seferinde fb yükseltiyor gördüğünüz üzere.

Aslında her ligde olduğu gibi, planlamaya dayalı sağlıklı bir rekabet olsa, belki kısa vadede daha az şampiyon olacağız ama uzun vadede yine başarılı bir Avrupa takımı olacağız.

Arda turan gelirse ilk senesinde avrupada başarı beklemez kimse ama 3. senesinde okan hocanın yaptığından çok daha fazlasını yapar adım gibi eminim. Ligi bu bütçelerle her türlü götürür zaten.

Eyubun kadro anlattigin gibi bi kadro dgl. Cogu oyuncusu buyuk takim tozu yutmuş adamlar lan. Caner thiam akbaba dorukhan umut bozok umut meras falan kotu adamlar degil.

bunlarin hepsi buyuk takimda kaliteli rotasyon dedigimiz sinifa girecek oyuncular. Sag bekleri de bu sinifa girer. Kalecileri desen alıp burada as kaleci yapalim diyenler var biliyorsun

Yani buyuk takımda bi kademe düşmüş adamlar toplanmış. Eyup siirt jetpanin devami gibi bi kulup anlayış olarak. Adana demir de olabilir.
Kağıt üzerinde öyle de hepsi içi geçmiş patates kıvamında yaw. Umut Bozok daha dün geldi bu arada.

Bizim Osimhen'den alamadığımız faydanın 10 katını, herif Thiam'dan alıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt