GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kağıt üzerinde öyle de hepsi içi geçmiş patates kıvamında yaw. Umut Bozok daha dün geldi bu arada.

Bizim Osimhen'den alamadığımız faydanın 10 katını, herif Thiam'dan alıyor.
Osimhenden nasil fayda alacaksin daha kral. 23 macta 22 gole katkı vermis direkt olm :d

idmanlarda 5'e 2 dışında pasla ilgili bir drill yapılmıyor muhtemelen normaldir. Gerçi geriden oyun kuran takımlarla dalga geçilen bir forumdayız skorlar alındıktan sonra nasıl oyun kurulduğunun ne önemi var canım hataya karşı şişir osimhene zaten pozisyon çıkıyor seken toptan falan. Avrupaya gidince tabi bu işbilmezlik tokat gibi yüzümüze vuruluyor.

okan ın ligle ilgili problemi yok

bi sekilde kotariyo ligi

avrupada yenilmekle kalmayip kepaze ediyo

mesele bu,adam gibi yenilse eywallah

avrupanın orta sıra takımlarına follofos olmaktan gina geldi 2.5 yildir yahu
Okanı herkes çözdü. Tottenham inadından geride oyun kurmaya devam etti, yoksa onlar da uzun top oynasa pas pas edip giderlerdi. Bayern manu tottenham gibi büyük takımlara pres işe yarıyor çünkü oyunlarından vazgeçmiyorlar. Diğer avrupa takımları uzun top ve dikine çıkıp bizim pres oyununu poşet ediyorlar

Osimhenden nasil fayda alacaksin daha kral. 23 macta 22 gole katkı vermis direkt olm :d
23 maçta 22 gol katkısı zaten adamın salt kalitesinden.

Kendisinden fayda sağlamayı bilen bir set oyunu kültürümüz olsa, o katkı 23 maçta 50 gol olurdu emin olabilirsin.

Elimizde dünyanın faal en iyi 5-6 forvetinden biri var, adamı Kayseri'de Bodrum'da degaj yapıp sağa sola koşturuyoruz :d

23 maçta 22 gol katkısı zaten adamın salt kalitesinden.

Kendisinden fayda sağlamayı bilen bir set oyunu kültürümüz olsa, o katkı 23 maçta 50 gol olurdu emin olabilirsin.

Elimizde dünyanın faal en iyi 5-6 forvetinden biri var, adamı Kayseri'de Bodrum'da degaj yapıp sağa sola koşturuyoruz :d
Fm de atamaz 23 macta 50 gol abartmayalım

maç konusu neden kilitli acaba anlamadım.

Neyse maçın hakemi acayip bir şekilde şu eski açık yt kanalındaki hasan hüseyine benzemiyor muydu ya onu yazacaktım

Beyler fevri düşünmeyin
Su an fenerlilere gsyi yeneceksiniz lider olacaksniz ama avrupada eleneceksinjz deseler hepsi anında kabul eder
Rize fb koyalim herkes pamuk gibi olur
Aynen şu yangının bir sebebi de kuradaki müthiş balıyla fbnin yenip bizim yenilmemiz ama onlar da sonraki tur elenir ligin sonunda kim sampiyon olursa o konuşulur kimse demez fb bir tur fazla oynadı diye

Takımda üretkenlik, kalite, bireysel beceri kalmadı. Bek ve stoper aşıkları 50 milyon kazık soktu hala rahatlamadı. Daha fazla bek ve stoper alınmasını istiyorlar. Üçlü savunmada toplam 7 defansif oyuncuyla oynamamızı istiyorlar. Hayırdır küme düşme hattındaki anadolu takımı mıyız biz ? Defansla kafayı bozmuş bir kitle var. Takım orta sahayı geçemedikçe daha fazla defans istiyorlar. 10 numara ve kanat lazımken bütün transfer dönemi bek ve stoper yangınlarıyla geçti.
Doğru, ben de kanat ve 10 numara istedim ama Okan Buruk burayı okuyup da bek ve stoper mi aldı?

Eyüp ile, o toplama kadro ile, 37 yaşındaki Caner, orta sahada Tayfur bingöl ile takımına "net" bir oyun oynatan,

Santraforu Thiam'dan Drogba performansı çıkartan,

Takımına sürekli izin yaptırmak yerine, sabahın köründe ekstra idmanlar koyan,

Atletico gibi pis bir savunma takımında efsane olmuş,

Camiamızın evladı ARDA TURAN!

Haziran ayında Gs'ın hocası olmalıdır.

Katılan/Katılmayan?

İyice panayira cevirdiniz burayı !!!

Valla benim içim sıkkın değil. Size de tavsiye ederim sıkmayın canınızı. Hepsi ceplerini dolduruyor ediyor. Bu takımın bu basit kura sonrasi ilk 8 e kalamamasi zaten Avrupa defterini kapatmasi anlamina gelmişti. Rfs ve kievi yensen iş bitiyordu. Böyle rus ruleti futbolunu fifada oynamiyor kimse. Rashicali sezonda bir oyun planımızın olduğunu düşünüyorum. Bu plan giderek bozuldu ve bireysel işe dönüştü. Uzun vurmak kadar da akilsiz bir iş yok bence. Yerden ara pas oynasak hiç değilse diyeceğim ki bir plan var araya adam kaçırıyoruz. Uzun vurmanin tek amacı ya tutarsa ya sekerse ya rakip iskalarsa ya yanlış yere indirirse vs vs vs. Böyle bir zihniyet olmaz. Hee suyun karşı tarafı uçup kaçıyor mu? Hayır kaçmıyor.

Bu boktan ligde bu sene ipi göğüsleyemezsek kaosa sürükleniriz. Neden derseniz:

1- Daha önce bu kadar puan farkından fb ye şampiyon verdiğimizi hatırlamıyorum genelde geriden gelen hep biz olurduk.

2- CL ye direk gidecekleri için zaten güçlü oldukları maddi alana bu sefer cl yi bahane ederek o göstermedikleri bonservis ücreti maaslarin yaninda daha da saldirgan hamleler yapacaklar.

3-Yeniden kadro planlamasi hatta hoca planlamasina gireceğiz. Yeni gelecek adam ben 3 lu oynamam derse 3 luye göre alinmis bütün topcular iskartaya çıkar. Maddi gücümüzün buna imkan vereceğini sanmam.

4- Elimizde iyi dediğimiz topçulardan çıkıp yerini dolduramadigimiz senaryo ile karşı karşıya kalacağız.

5- Floryanin satış olaylar vs hizlandirilacak belki de oradaki para yok olacak ve sonsuz bir borc döngüsüne yeniden gireceğiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt