Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.918
- 102.080
- 5.238
Ne var panayır mı varBir fikrimiz olduğu için özür dileriz.
Herkesin bir hoca önerisi olabilir. Abuk sabuk panayır manayır yazıp durma yaw :d
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne var panayır mı varBir fikrimiz olduğu için özür dileriz.
Herkesin bir hoca önerisi olabilir. Abuk sabuk panayır manayır yazıp durma yaw :d
Osimhenden nasil fayda alacaksin daha kral. 23 macta 22 gole katkı vermis direkt olm :dKağıt üzerinde öyle de hepsi içi geçmiş patates kıvamında yaw. Umut Bozok daha dün geldi bu arada.
Bizim Osimhen'den alamadığımız faydanın 10 katını, herif Thiam'dan alıyor.
Okanı herkes çözdü. Tottenham inadından geride oyun kurmaya devam etti, yoksa onlar da uzun top oynasa pas pas edip giderlerdi. Bayern manu tottenham gibi büyük takımlara pres işe yarıyor çünkü oyunlarından vazgeçmiyorlar. Diğer avrupa takımları uzun top ve dikine çıkıp bizim pres oyununu poşet ediyorlarokan ın ligle ilgili problemi yok
bi sekilde kotariyo ligi
avrupada yenilmekle kalmayip kepaze ediyo
mesele bu,adam gibi yenilse eywallah
avrupanın orta sıra takımlarına follofos olmaktan gina geldi 2.5 yildir yahu
23 maçta 22 gol katkısı zaten adamın salt kalitesinden.Osimhenden nasil fayda alacaksin daha kral. 23 macta 22 gole katkı vermis direkt olm :d
Sara'yı da yontuyor, tam takıma alışıp özgüven yakalamıştı.
Fm de atamaz 23 macta 50 gol abartmayalım23 maçta 22 gol katkısı zaten adamın salt kalitesinden.
Kendisinden fayda sağlamayı bilen bir set oyunu kültürümüz olsa, o katkı 23 maçta 50 gol olurdu emin olabilirsin.
Elimizde dünyanın faal en iyi 5-6 forvetinden biri var, adamı Kayseri'de Bodrum'da degaj yapıp sağa sola koşturuyoruz :d
Aynen şu yangının bir sebebi de kuradaki müthiş balıyla fbnin yenip bizim yenilmemiz ama onlar da sonraki tur elenir ligin sonunda kim sampiyon olursa o konuşulur kimse demez fb bir tur fazla oynadı diyeBeyler fevri düşünmeyin
Su an fenerlilere gsyi yeneceksiniz lider olacaksniz ama avrupada eleneceksinjz deseler hepsi anında kabul eder
Rize fb koyalim herkes pamuk gibi olur
Doğru, ben de kanat ve 10 numara istedim ama Okan Buruk burayı okuyup da bek ve stoper mi aldı?Takımda üretkenlik, kalite, bireysel beceri kalmadı. Bek ve stoper aşıkları 50 milyon kazık soktu hala rahatlamadı. Daha fazla bek ve stoper alınmasını istiyorlar. Üçlü savunmada toplam 7 defansif oyuncuyla oynamamızı istiyorlar. Hayırdır küme düşme hattındaki anadolu takımı mıyız biz ? Defansla kafayı bozmuş bir kitle var. Takım orta sahayı geçemedikçe daha fazla defans istiyorlar. 10 numara ve kanat lazımken bütün transfer dönemi bek ve stoper yangınlarıyla geçti.
50 gol atar demedim zaten yaw, 50 gol katkısı dedim. Bilerek abartıyorum ki argumanımı vurgulamak için.Fm de atamaz 23 macta 50 gol abartmayalım
Eyüp ile, o toplama kadro ile, 37 yaşındaki Caner, orta sahada Tayfur bingöl ile takımına "net" bir oyun oynatan,
Santraforu Thiam'dan Drogba performansı çıkartan,
Takımına sürekli izin yaptırmak yerine, sabahın köründe ekstra idmanlar koyan,
Atletico gibi pis bir savunma takımında efsane olmuş,
Camiamızın evladı ARDA TURAN!
Haziran ayında Gs'ın hocası olmalıdır.
Katılan/Katılmayan?
faal en iyi 3-5 forvetten birinin bu arada şimdiye 40 tane atması lazımdı minimum.Kullanamıyor doğru düzgün adamı işte bariz belli bu50 gol atar demedim zaten yaw, 50 gol katkısı dedim. Bilerek abartıyorum ki argumanımı vurgulamak için.