GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Almancı tayfadan bir tek ilkay 30 yaşından sonra çalıştı çabaladı, gerisi ben bittim agam modunda takılıyorlar.
Yazık ne diyeyim o kadar iyi altyapı eğitiminin ardından şunların bu derece düşmesi ciddi problem bence.

Şu kulüpten içeriye 26 yaşın üzerinde almancı girmemeli, giriyorsa da 2 senelik sözleşme ile oynatıp postalaman gerekiyor

Sen totenhami eze eze yen. Avrupa liginde kimsenin oynaymicagi oyunu oyna onlara karsi sonra git rfs malmö kiev az karsi böyle rezil ol. Bunu nasil basarirsin anlamiyorum. Hadi hoca taktik maktik yok ama rfsi 2:0 dan sonra yenmek icin taktik mi gerekiyor bu kalite farkiyla birde. Oyuncularin coguda dayaklik kusura bakmayin.

Yakup makup birileri stopere ilişkilendirilmeli.
Lemina bile oynasa hayır demem o derece.
Abdülkerim şu kadar pozisyon kurtarıyor diyorlar da pozisyonların yaratılmasında ana karakter bu zaten.
Üzgünüm ama abdülkerim devri artık bitmeli. Çocuk sonrası o da emekli oldu artık.
Bundan sonra yedek stoper olarak hayatına devam etmeli.

Rövanşta 5 atıp turu geçmeyi bekleyenler

24141.jpg

dün bir de ciddi ciddi berkani stoper kaani orta saha oynattik

kimse yazmamis ama ciddi bir bay sikintisi da var takimda

herif ölmüs bitmis sahada ne yaptigini bilmiyor

kessen bir dert oynatsan ayri bir dert

takimdan cok kopuk sekilde hareket ediyor kafasiz sekilde

mesela morata dün golden önce topu cok akilli sekilde iceriye dogru gönderdi

ben bunu baydan hic görmedim bu zamana kadar

topa abanip pozisyonu hep öldürüyor

Sürekli koştuğu için millet emeğine saygısızlık olacak diye bir şey diyemiyor. Net şekilde takıma zarar veriyor, sonuca gidemiyor. Pozisyonları öldürüyor herif.

kimse yazmamis ama ciddi bir bay sikintisi da var takimda

herif ölmüs bitmis sahada ne yaptigini bilmiyor

kessen bir dert oynatsan ayri bir dert

takimdan cok kopuk sekilde hareket ediyor kafasiz sekilde

mesela morata dün golden önce topu cok akilli sekilde iceriye dogru gönderdi

ben bunu baydan hic görmedim bu zamana kadar

topa abanip pozisyonu hep öldürüyor

barışın fiziksel sorunu yok yine boğuşuyor ama barışın ve yunusun çok fazla kendini gösterme güdüleri var ki muhtemelen bu takımdaki başı boşluktan kaynaklanıyor

O ibiş bile isteye ortalığın karısacağını bilerek yazmış onu. genede kim aldıysa içeriye işine son verilmeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt