GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abdülkerim veya kaandan en az biri oynamak zorunda maalesef
İkisini de kestim. Cuesta yerine apo oynayabilir gerçi itiraz etmem
1739533793356.webp

Kaan benim gözümde artık kadro dışı olmalı mecburiyetten Apo Kerim’den sene sonuna kadar fayda alınabilir
3lünün ortasında ve sağında bence aşırı sırıtmaz kaan

dün 1 sarıyı orta sahadayken diğerini de 4lünün sağ bekiyken gördü

yani savunmuyorum rezil oynadı ama elimizde alternatif yok, cuestanın bu 2si kadar bile oynayabileceğini sanmıyorum

3lünün ortasında ve sağında bence aşırı sırıtmaz kaan

dün 1 sarıyı orta sahadayken diğerini de 4lünün sağ bekiyken gördü

yani savunmuyorum rezil oynadı ama elimizde alternatif yok, cuestanın bu 2si kadar bile oynayabileceğini sanmıyorum
bence imkanı yok abi kaanın, yerine kim oynuyorsa oynasın farketmez

Oyundaki hataları hala transferlere,çıkan 11lere,3lüye 4lüye bağlayabilmeniz inanılmaz yahu vallahi inanılmaz

İşte hocanızda sizin gibi hatayı buralarda aradığı için bizi rezil etmelere doyamadı

Metehanla olmuyo diyip cuestayı aldırınca sorunu çözebileceğini zannetti ama öyle olmadı,4lü de çok gol yiyoruz 5liye geçelim az yiyelim diyince de olmadı,olmayacak da

Hepimiz abdülün sol taç çizgisine gelip gelip uzun vurup her topu rakibe atmasını yazıp duruyoruz,peki yanında yöresinde hiç pas yapacağı birileri var mı ona bakıyomuyuz?Eğer yoksa savunmadan çıkabilme ve çıkarken topu kaybetmeme gibi bir planımız olması gerektiğinin farkına varamıyomuyuz?mesela topu beke verip bekin driblingle o sıkışıklıktan çıkabilmesi gibi bir şey çalışıyomuyuz?çalışılmadığını anlayamıyomuyuz?

Adamlar 50 kere savunma arkasına ellerini kollarını sallaya sallaya sarkarken hala tüm hattı önde tutmaya hangi zekayla devam ediyoruz?Sahaya yayılamıyoruz,koşamıyoruz,takım halinde hareket edemiyoruz,düzgün idman yapmıyoruz,çalışmıyoruz

Bunları yapmadığın zaman ilk 11 i istediğin şekilde de kursan,her dönem 50m harcamaya devam da etsen,3lü 5li 10lu da oynasan hiçbir bok düzelmeyecek şunu anlayın artık

Boomerang gibi dan dun vurdugumuz toplar bir saniye sonra kalemize geri dondu. Hem madem dan dun oynayacaktin niye Nelson'u gonderip daha kotusunu daha pahaliya geri getirdin.

kimse yazmamis ama ciddi bir bay sikintisi da var takimda

herif ölmüs bitmis sahada ne yaptigini bilmiyor

kessen bir dert oynatsan ayri bir dert

takimdan cok kopuk sekilde hareket ediyor kafasiz sekilde

mesela morata dün golden önce topu cok akilli sekilde iceriye dogru gönderdi

ben bunu baydan hic görmedim bu zamana kadar

topa abanip pozisyonu hep öldürüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt