Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.553
- 73.101
- 5.188
Alakası yok 2 tane top çıkardı diye öyle gözüküyor, o atakalrın başlangıcında oluşmaısnı sağlayan yine cuesta ile apoyduApo dun bizim takimin en iyisiydi herhalde yaw.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alakası yok 2 tane top çıkardı diye öyle gözüküyor, o atakalrın başlangıcında oluşmaısnı sağlayan yine cuesta ile apoyduApo dun bizim takimin en iyisiydi herhalde yaw.
Kaan benim gözümde artık kadro dışı olmalı mecburiyetten Apo Kerim’den sene sonuna kadar fayda alınabilirabdülkerim veya kaandan en az biri oynamak zorunda maalesef
Cikolatali kruvasan yedin mi bugunAlakası yok 2 tane top çıkardı diye öyle gözüküyor, o atakalrın başlangıcında oluşmaısnı sağlayan yine cuesta ile apoydu![]()
Yok yav sabah alacaktım üşendimCikolatali kruvasan yedin mi bugun
İkisini de kestim. Cuesta yerine apo oynayabilir gerçi itiraz etmemabdülkerim veya kaandan en az biri oynamak zorunda maalesef
3lünün ortasında ve sağında bence aşırı sırıtmaz kaanKaan benim gözümde artık kadro dışı olmalı mecburiyetten Apo Kerim’den sene sonuna kadar fayda alınabilir
konu neifb li amigo yu kemerburgaz a kim aldi kardesim
yuh be..
konu ne
oha harbi miismi lazim olmayan,transferlerimizi manuple eden ifb li medya mensubu kemerburgazi gezmis
oha harbi mi
bence imkanı yok abi kaanın, yerine kim oynuyorsa oynasın farketmez3lünün ortasında ve sağında bence aşırı sırıtmaz kaan
dün 1 sarıyı orta sahadayken diğerini de 4lünün sağ bekiyken gördü
yani savunmuyorum rezil oynadı ama elimizde alternatif yok, cuestanın bu 2si kadar bile oynayabileceğini sanmıyorum
Bu nasıl oluyor gerçekten yönetim neden bizim kadar değerlerimize saygı duyup önem vermiyor acabaifb li amigo yu kemerburgaz a kim aldi kardesim
yuh be..
Bu nasıl oluyor gerçekten yönetim neden bizim kadar değerlerimize saygı duyup önem vermiyor acaba
Gezmiş olsa oradan foto atmama ihtimalini pek görmüyorum. Ortalığı karıştırmak için de diyor olabilir. Ama zamanında haber verdikleri için insan kesin bu olmamıştır da diyemiyor o kötü.haluk u alirlar mi mesela ifb tesislerine
gercekten mana verilemez bi durum