GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:asd: Adamın güncel paylaşımına bak, bunlar rencide edilerek gönderilmeyi hak ediyor yeminle.

Eğer bu paylaşım doğruysa, gerçekten İbrahim Bey olayları kavrama ve taraftarın tepkisini ölçme konusunda yetersiz kalıyor.

Daha çok tepki alacağını bilmiyor mu? Gerçekten bu kadarı pes.

Okanı herkes çözdü. Tottenham inadından geride oyun kurmaya devam etti, yoksa onlar da uzun top oynasa pas pas edip giderlerdi. Bayern manu tottenham gibi büyük takımlara pres işe yarıyor çünkü oyunlarından vazgeçmiyorlar. Diğer avrupa takımları uzun top ve dikine çıkıp bizim pres oyununu poşet ediyorlar
Pres oyunumu kaldi yav. Su an ne oynadigimiz belli degil.

İlk yarı 20. Dk 1 tane atsak

44. Dk bir tane daha sıkıştırsak

Tur gelir 2. Yarı

Sen ne diyorsun üstad
tamam atmasına üç gol atabiliriz ama en az iki tanede yeriz.

bu takım uefa yoluna direk gideceği kiev maçında skoru koruyamadı, elfsbourgdan üç yedi.

kesinlikle bu seneki avrupa ligini birakip lige odaklanmalıyız yoksa ikiside gidebilir.

Renktaşlar, dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama oyunu soğutmakla ilgili bile hiçbir çalışmamız yok. Maçın skoru 4-1, bir tek Muslera topu oyuna yavaş sokuyor. Bizimkiler hala oyunu durdurmak yerine topu ileri şişirip atak yiyor.

Kaan bile 2. sarıdan kırmızı yerken bile seke seke dışarı çıktı. Ulan yat işte, sağlık ekibi girsin, arkadaşların bir soluklansın, hocana düşünme fırsatı ver (düşünmüyor gerçi, izliyor).

Bakın, Mourinho çingenesini hiç övmedim, övmem de ama her olayı maç öncesi işlediklerini görüyorsunuz. Yavaşlatıyorlar, soğutuyorlar, istediklerinde hızlandırıyorlar.

valla bu takım hem rizeyi yenecek hem eşşek gibi koşarak az takımını eleyecek hem çıkıp feneri paketleyecek

yok öyle o maçı salalım ötekine asılalım

çuval yüküyle para kazanıyorlar hocası topçusu

Okanballa revansta 4 fark atip eleyecez alkmaari

Bu pozisyona benzer olanları lig maçlarında da çok sık görüyoruz zaten. Anlamsız bir şekilde sahanın belli bir bölümünde pres yapmadan yuvalanmak, Sonra rakibin tek topla kalecinin önünde bitiveriyor ve bunu artık bütün rakiplerimiz rahatlıkla yapıyor. Sahaya doğru şekilde yayılma yok çünkü.

Beyefendi böyle oyunu İnter'de oynarken keşfetti herhalde.

Hala kendime gelemedim. Avrupa'da kendinden zayıf bir takımla eleme maçına çıkıyorsun, acayip dağınık, ne yaptığını bilmeyen bir takım. Hadi grup maçı olsa bir yere kadar anlarsın, yorgunluk vs dersin, eksiklere rağmen şu oyunun hiçbir açıklaması yok. Daha birkaç hafta önce oynadığın takımın ne yapmaya çalıştığı hakkında bile bir fikri olmayan, ona göre oyun kurmaya çalışmayan teknik direktörümüz olabileceğini de düşünmemiştim. Tam bir çaresizlik, tam bir rezillik.

İşin daha kötüsünü söyleyeyim; eğer Frankowski, Lemina ve Morata ciddi performans verip takımı yukarı çekmezlerse biz dün itibarıyla şampiyonluğu da verdik. Ben böyle negatif konuşmalardan nefret eden biriyim ama tablo bu maalesef. Herkes Avrupa'dan elenelim, ekstra yorulmayalım, enerjimizi lige saklayalım diyor da takım öyle büyük bir çöküntü gösterdi ki ligdeki takımların da iştahı kabardı. Zaten bütün ligi dizayn etmeye çalışan bir ruh hastasına karşı mücadele etmeye çalışıyoruz, şu an adam çoktan kendini şampiyon ilan etti bana göre.

Bu ya da buna benzer bir oyunla bizim Fener'i yenme imkanımız yok, yenmeyi geçtim puan alma imkanımız yok. Bağıra bağıra geliyor mağlubiyet. Ya Hoca adam gibi takımı tokatlayıp kendine getirip hem fiziken hem zihnen mücadele edecek seviyeye getirecek ya da hepimize geçmiş olsun. Ve evet bu seneki şampiyonluk artık her zamankinden çok çok çok daha önemli hale geldi. Fener şampiyonluğu alırsa gelecek senelerde neler olabileceğini pek düşünmek istemiyorum.

Kendisini Kulübümüz çalışanı olarak tanıtıp, maddi menfaat elde etmeye çalışan şüpheliler hakkında, Kulübümüz tarafından 13.02.2025 tarihinde, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı nezdinde suç duyurusunda bulunulmuştur.

Kulübümüzün telefon ile arama yaparak bağış toplama veya satış yapma faaliyeti bulunmamaktadır. Bu kapsamda yapılan aramaların Kulübümüz ile irtibatı bulunmadığını bilgilerinize sunar, yapılan aramalara itibar edilmemesini hassasiyetle bildiririz.

Galatasaray Spor Kulübü

Apoyu kesip ardayı deneyelim 11de. Çocuk için büyğk potansiyel diyorlar, fbnin yusufu kazandığı gibi biz de kazanabiliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt