Mahmut Aslan
Aslan Üye
- 16 Ocak 2019
- 7.554
- 6.599
- 768
Adamın güncel paylaşımına bak, bunlar rencide edilerek gönderilmeyi hak ediyor yeminle.
bu pişkinlik seviyesine hayret ediyorum o pastayı yaptırıp yiyen adamın hiçbir utanması yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamın güncel paylaşımına bak, bunlar rencide edilerek gönderilmeyi hak ediyor yeminle.
İlk geldiği sene böyle değildi, bu son senesini anlayamıyorumAdamdan çalımı yemiş ayağını sokuyor oraya. Ama ben ne Berkan a ne Kaan a kızmıyorum.
Pres oyunumu kaldi yav. Su an ne oynadigimiz belli degil.Okanı herkes çözdü. Tottenham inadından geride oyun kurmaya devam etti, yoksa onlar da uzun top oynasa pas pas edip giderlerdi. Bayern manu tottenham gibi büyük takımlara pres işe yarıyor çünkü oyunlarından vazgeçmiyorlar. Diğer avrupa takımları uzun top ve dikine çıkıp bizim pres oyununu poşet ediyorlar
Rize mağlubiyeti bagira çagira geliyor
tamam atmasına üç gol atabiliriz ama en az iki tanede yeriz.İlk yarı 20. Dk 1 tane atsak
44. Dk bir tane daha sıkıştırsak
Tur gelir 2. Yarı
Sen ne diyorsun üstad
Okanballa revansta 4 fark atip eleyecez alkmaari
Ben ellerimle yediririmDönmezse PenisCake takdim ederim sana.
Bak geldi, serin serin esiyor şu an. İyi geldi.İlk yarı 20. Dk 1 tane atsak
44. Dk bir tane daha sıkıştırsak
Tur gelir 2. Yarı
Sen ne diyorsun üstad
Kendisini Kulübümüz çalışanı olarak tanıtıp, maddi menfaat elde etmeye çalışan şüpheliler hakkında, Kulübümüz tarafından 13.02.2025 tarihinde, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı nezdinde suç duyurusunda bulunulmuştur.
Kulübümüzün telefon ile arama yaparak bağış toplama veya satış yapma faaliyeti bulunmamaktadır. Bu kapsamda yapılan aramaların Kulübümüz ile irtibatı bulunmadığını bilgilerinize sunar, yapılan aramalara itibar edilmemesini hassasiyetle bildiririz.
Galatasaray Spor Kulübü