GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kardeşim 6 puan öndeyken kalan 2 maçı kazanırsa şampiyonluğu aralama noktasında okanı mı kovalım.

Kovalım dedin diye kovulmayacak zaten. Ağzınla söylüyorsun. Yönetim kovmadı, okan istifa etmedi şu muhabbetin kime be faydası var.

Geçen sene de bok gibi oynuyorduk. Hele bir dönem o kadar leştik ki şampiyonluk gidecek diye hissediyorduk.
Ayrıca şu dakika kovduk, kimi alacaksın 15 gün bunlar adam bulamaz zaten.
Avrupa şampiyonluğu diyen adamlar transferin bitimine 2 gün kala bir stoper bir morata getiriyor, bir tane de içerde olan kaydedildi zaten.

Bugün yangın yapsan da kovsan da en iyi ihtimal gelecek adam 15 gün sonra, gelen adam da aman tadımız kaçmasın diye 2 beraberliğe oynatır etti ki sana 5 maçta 2 puan.
6 puan öndeyken 7 puan geriye düşersin sonra da sırayla oyunculara bok atarız.

Şampiyon olduğun gün şu eleştirileri okana yap tüm sosyal medya yıkılsın bak bakalım istifa ediyor mu etmiyor mu.

Adam ligde namağlup lider, 6 puan önde. Kendini başarısız görüp niye istifa etsin bir anlat ya.
Kendi kafanızda Galatasaray kuruluşu zart zurt düşünüyorsunuz da bu kulübü yönetenler ve teknik ekibin böyle düşündüğünü nerden çıkardın. Bir sözleşme mi var avrupa liginde tottenhamı yendin tamam avrupa şampiyonu olacağız fikri nerden çıktı
Benim anlattığımla senin bu yazdığının ne alakası var

İstifa etmesi ya da kovulması gerektiğini ama ikisinin de olmayacağını bildiğimi söylüyorum

Bunu biliyo olmak istifa yazılmaması,eleştirilmemesi anlamına gelmez

Sen rteyi her allahın günü eleştiriyosun gitsin diyosun ee adam 20 senedir gidiyo mu gitmiyo,gidecek mi gitmeyecek,ee niye eleştiriyosun ki o zaman? Anladın mı mantığındaki saçmalığı

Sen bu adamı şimdi yerden yere "HAKETTİĞİ" için vuracaksın ki seni kolay kolay aptal yerine koymaya çalışmasın,yerin dibine sokacaksın ki çalışıyoruz diyip seni kandırmasın,nefes aldırmayacaksın ki "HAAAAAAAA LAN BİZ DE TAKIMI REZİL KEPAZE ETTİK GALİBA" diye düşünsün,suratına suratına hatalarını vuracaksın ki bir sonraki rezaleti yaşatmaya maçası yemesin

Sen eleştireceksin ki bu şahıs 2-3 sene şmp yaptık ama millet beni ne sevdi ne beğendi ne güven duydu demek ki bazı şeyleri yapamadım bırakayım desin,kovacak birileri yok en azından bu bazı şeylerin farkında olsun ki kendi gitsin yoksa yazın senin 2 twitinle 3 heşteginle kimse gitmeyecek

Burayı okumadı ama genel taraftar tepkisinden yönetim ve teknik heyet etkilendi. Sözüm buraya değil genel taraftara. Taraftarın kanat ve 10 numara odaklı baskı yapması lazımdı. Bek ve stoper takıntısı bizi bitirdi.
Evet, bana kalsa Ziyech ve Bats'i da göndermezdim.
Sağ bek, kanat, 10 numara ve lig için orta saha alırdım. Sallai de yine yazmazdım.
Bir de gittik Nelson'u sattık. Pavloviç filan olsa eyvallah da Cuesta kim yaw

Ya Nelsson övenler,
La hepiniz sene başı sövüyordunuz

Bari bi duruşunuz olsun ya, daha önceden sövdüm yedek kalsın oynamasın dedim, şimdi Nelsson seviciliği yapmayayım bi duruşum olsun der bari

devre arası çoğunluğu tatmin eden transfer döneminden sonra (çok anlam yüklenmeyecekti tabi) ama pazar günü ads'e kamyonla gol atıp, bir iki yeni transferimizi de izleyip moral depolayacaktık. adamlar takıma ısınacaktı falan...

bunu çok gördüler ve yaptırmadılar.

15 gündür gs maçı yok gibi bir şey oldu + 1 haftadır ads'in sahadan çekilmesi üzerinden yaptıkları + az maçındaki hezimet, tam da derbi öncesi takımdaki tüm havayı bozdu.

oysa ki 3 şubat akşamı antep gibi bir virajı yine dar bir kadroyla dönmüştük. antep-rize-fb maçları şampiyonluğun şifresiydi hatırlarsanız.

şimdi acilen kendimizi toparlamalı, ligde hala namağlup tek takım olduğumuzu, en fazla gol atan ve fb ile aynı sayıda (en az gol yiyen 3. takım) gol yiyen bir takım olduğumuzu hatırlamalı ve acilen reaksiyon vermeliyiz.

Okan Buruk‘u basarili bulanlardanım aslında. Fakat bu Avrupa performansı kabul edilecek bir durum değil. En süper oynadığı maçları bile kaybetmiş. (spurs maçı sidik zoruyla kazanildi)

Demeçlerini bir dönem İsmail Kartal‘a benzetmiştim. Korkarım ki bu gidişle akıbeti de ona benzeyecek.

Okan vs Arda
1739551509817.webp

1739551539748.webp

1739551552500.webp

Bu ali sabanci denen herifin GS liliğinin doğruluğu var mı acaba

bomboş bir inovasyon.

son iki senedir bu işi yapan 3 takım oldu.

2si zaten neredeyse matematiksel olarak düşmüş iki takımdı. isterse -108 puan cezası verilsin, yapan yine yapar.

bir diğerini de süper kupada fb yaptı, malum. yine yapsa ne olacak? bu sefer lig ayrı/kupa ayrı denecek ve yine puan silme cezası olmayacak :d

Arda nın takımının ceza sahasına girdiği kadar evine girmemiştir Okan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt