- 23 Temmuz 2011
- 75.742
- 51.226
- 4.843
yaklaşık olarak 4 saattir ardayı yalıyorHoca adayın kim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yaklaşık olarak 4 saattir ardayı yalıyorHoca adayın kim
Benim anlattığımla senin bu yazdığının ne alakası varKardeşim 6 puan öndeyken kalan 2 maçı kazanırsa şampiyonluğu aralama noktasında okanı mı kovalım.
Kovalım dedin diye kovulmayacak zaten. Ağzınla söylüyorsun. Yönetim kovmadı, okan istifa etmedi şu muhabbetin kime be faydası var.
Geçen sene de bok gibi oynuyorduk. Hele bir dönem o kadar leştik ki şampiyonluk gidecek diye hissediyorduk.
Ayrıca şu dakika kovduk, kimi alacaksın 15 gün bunlar adam bulamaz zaten.
Avrupa şampiyonluğu diyen adamlar transferin bitimine 2 gün kala bir stoper bir morata getiriyor, bir tane de içerde olan kaydedildi zaten.
Bugün yangın yapsan da kovsan da en iyi ihtimal gelecek adam 15 gün sonra, gelen adam da aman tadımız kaçmasın diye 2 beraberliğe oynatır etti ki sana 5 maçta 2 puan.
6 puan öndeyken 7 puan geriye düşersin sonra da sırayla oyunculara bok atarız.
Şampiyon olduğun gün şu eleştirileri okana yap tüm sosyal medya yıkılsın bak bakalım istifa ediyor mu etmiyor mu.
Adam ligde namağlup lider, 6 puan önde. Kendini başarısız görüp niye istifa etsin bir anlat ya.
Kendi kafanızda Galatasaray kuruluşu zart zurt düşünüyorsunuz da bu kulübü yönetenler ve teknik ekibin böyle düşündüğünü nerden çıkardın. Bir sözleşme mi var avrupa liginde tottenhamı yendin tamam avrupa şampiyonu olacağız fikri nerden çıktı
Trt Spor'da söylemişlerdi Simeone ile konuşmuş.Galatasaray'dan teklif gelirse şu anda gitmeyecekmiş.Önce Avrupa'da 1 takımda hocalık yapacakmış.Almanya Ligi veya İspanya Ligi diyolar..Arda prof lisans aldi mi yaw merak ettim
Evet, bana kalsa Ziyech ve Bats'i da göndermezdim.Burayı okumadı ama genel taraftar tepkisinden yönetim ve teknik heyet etkilendi. Sözüm buraya değil genel taraftara. Taraftarın kanat ve 10 numara odaklı baskı yapması lazımdı. Bek ve stoper takıntısı bizi bitirdi.
arlıksız mı yoksa mola verdi mi. bi arkadaş soruyoryaklaşık olarak 4 saattir ardayı yalıyor
Gece yanıma çekmeye calıstımda olmadı galiba tekrar deneyelimyaklaşık olarak 4 saattir ardayı yalıyor
@P. Enis Sever Klopp devriminin ateşi yakılmali çağrıma kulak veriyor musun
Tavsiye ederim izlemenizi.
Önce mancini iyice dibe batmak içinHoca adayın kim