Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 35.053
- 59.761
- 3.473
edilmediadana maci tescil edildi mi bizim?
simdi rize macina kart cezalisi oyuncu ile cikarsak oradan da ceza gelir
torreira barış muslera yok maçta
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
edilmediadana maci tescil edildi mi bizim?
simdi rize macina kart cezalisi oyuncu ile cikarsak oradan da ceza gelir
çok özel tetikçi de vermişler maç için. bütün ortam hazırFb Paşabahçe antrenmanı sonrası Acun çıkacak yarın maçın takipçisi olacağız diyecek
Maçtan önce Rize açıklama yapacak adalet istiyoruz hakemler dikkatli olsun diyecek
Nasıldı ki la 3.gol unuttumBen bu zamana kadar Avrupa Hedefi olan 1 takımın Az Alkmaar'ın attığı 3.Gol gibi Gol yediğini pek görmedim.Halı Saha Maçları'nda bile böyle rahat Gol atacak 1 defans bulamıyosun yav![]()
İzle ulanNasıldı ki la 3.gol unuttum![]()
Hatirladim kenardan kestiler sektirip onune dusürdü muslerayi terse yatirdi herif 4 daha kotu bence kanksİzle ulan![]()
Futbolda estetik gün geçtikçe düşüyor. Ronaldinho vb. izlemesi zevkli oyuncular gün geçtikçe daha da azalıyor.ronaldinho gibi topçu izlemek istiyorum ben ya. içine ettiler futbolun
o kelin sıfatına tüküreyimFutbolda estetik gün geçtikçe düşüyor. Ronaldinho vb. izlemesi zevkli oyuncular gün geçtikçe daha da azalıyor.
Onceligi Galatasaray olmayanlardan bugune kadar hic bir fayda gelmedi.Trt Spor'da söylemişlerdi Simeone ile konuşmuş.Galatasaray'dan teklif gelirse şu anda gitmeyecekmiş.Önce Avrupa'da 1 takımda hocalık yapacakmış.Almanya Ligi veya İspanya Ligi diyolar..
2 tane barış alper gol attı ya en azından oyle deme.yaklaşık 122 maçtır santralarda topu ileri dikiyoruz henüz en ufak tehlikemsi dahi yaratamadık bunu da not alalım

yani şu argumanını ısrarla savunuyor olamazsın ya.yahu işinize geldiğinde cücük kadar bütçe ile bizi eziyorlar diyorsunuz. bağırta bağırta ezdiği maçta bu kıyas mı diyorsunuz? O takımın forvetini aldık kalecisine de taraftarın yarısı abaza gibi istiyor.
Arif abi kendini daha iyi 1 şekilde geliştirip gelse daha iyi olmaz mı?Paok'a bile gitmesi iyi olur şampiyonluk yarışında olan 1 takım..Onceligi Galatasaray olmayanlardan bugune kadar hic bir fayda gelmedi.
kızgın gördüm seniyani şu argumanını ısrarla savunuyor olamazsın ya.
bahsettiğin forvet bizim maçta yoktu bile. kalecisini de kim bağıra bağıra istiyorsa ona öyle yaz. adam tek stoperle, sadece 14 kişi gelmiş diyorum hala ne yazıyorsun.
bugüne kadar asla "cücük kadar bütçe" kavramını bir kere dahi kullanmadım. hatta bu sabah o konuyla ilgili uzunca bir post yazdım. bütçe kavramı bambaşka bir olay.
o maçta gs tarafı boru gibi avantajlı ve o statsleri yapması son derece doğal. bire bir mukayese yapamazsın, onu anlatmaya çalışıyorum.
hepinizin fanatizmden gözü dönmüş. o kadar ki, aynı konuda samet nalbant beni okancı olmakla suçlarken, sen de muhtemelen anti okancı olduğumu düşünerek bu uslupta yazdın.
bence biraz sakin olun.
ayrıca işime geldiği gibi konuşmadığımı düşünürüm bu arada. hatalıysam fikrimi de değiştiririm, özür de dilerim. bayağı rahatlatıcı bir eylem. sana da tavsiye ederim.
Arda'nın bir Avrupa'yı görüp öyle gelmesi hem kendisi hem bizim için çok daha iyi olur. 5 büyük ligten bir takım olursa daha iyi olur Ynan ligi yerine bence. Okan hocanın bu hatalarını tekrarlaması yada eksik olduğu noktalar belki o Avrupa'yı görmediği için belki orada 1-2 sezon geçirse bazı eksiklerini gidermiş olacaktı.Arif abi kendini daha iyi 1 şekilde geliştirip gelse daha iyi olmaz mı?Paok'a bile gitmesi iyi olur şampiyonluk yarışında olan 1 takım..
Erman ağabey bu heriften kurtulunca kendime ziyafet verecegimHala daha aynı görüşteyim.
Ben şu an tek bir maçı bekliyorum. Hangi maç olduğunu hepimiz biliyoruz.