GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yahu işinize geldiğinde cücük kadar bütçe ile bizi eziyorlar diyorsunuz. bağırta bağırta ezdiği maçta bu kıyas mı diyorsunuz? O takımın forvetini aldık kalecisine de taraftarın yarısı abaza gibi istiyor.
yani şu argumanını ısrarla savunuyor olamazsın ya.

bahsettiğin forvet bizim maçta yoktu bile. kalecisini de kim bağıra bağıra istiyorsa ona öyle yaz. adam tek stoperle, sadece 14 kişi gelmiş diyorum hala ne yazıyorsun.

bugüne kadar asla "cücük kadar bütçe" kavramını bir kere dahi kullanmadım. hatta bu sabah o konuyla ilgili uzunca bir post yazdım. bütçe kavramı bambaşka bir olay.

o maçta gs tarafı boru gibi avantajlı ve o statsleri yapması son derece doğal. bire bir mukayese yapamazsın, onu anlatmaya çalışıyorum.

hepinizin fanatizmden gözü dönmüş. o kadar ki, aynı konuda samet nalbant beni okancı olmakla suçlarken, sen de muhtemelen anti okancı olduğumu düşünerek bu uslupta yazdın.

bence biraz sakin olun.

ayrıca işime geldiği gibi konuşmadığımı düşünürüm bu arada. hatalıysam fikrimi de değiştiririm, özür de dilerim. bayağı rahatlatıcı bir eylem. sana da tavsiye ederim.

yani şu argumanını ısrarla savunuyor olamazsın ya.

bahsettiğin forvet bizim maçta yoktu bile. kalecisini de kim bağıra bağıra istiyorsa ona öyle yaz. adam tek stoperle, sadece 14 kişi gelmiş diyorum hala ne yazıyorsun.

bugüne kadar asla "cücük kadar bütçe" kavramını bir kere dahi kullanmadım. hatta bu sabah o konuyla ilgili uzunca bir post yazdım. bütçe kavramı bambaşka bir olay.

o maçta gs tarafı boru gibi avantajlı ve o statsleri yapması son derece doğal. bire bir mukayese yapamazsın, onu anlatmaya çalışıyorum.

hepinizin fanatizmden gözü dönmüş. o kadar ki, aynı konuda samet nalbant beni okancı olmakla suçlarken, sen de muhtemelen anti okancı olduğumu düşünerek bu uslupta yazdın.

bence biraz sakin olun.

ayrıca işime geldiği gibi konuşmadığımı düşünürüm bu arada. hatalıysam fikrimi de değiştiririm, özür de dilerim. bayağı rahatlatıcı bir eylem. sana da tavsiye ederim.
kızgın gördüm seni

Arif abi kendini daha iyi 1 şekilde geliştirip gelse daha iyi olmaz mı?Paok'a bile gitmesi iyi olur şampiyonluk yarışında olan 1 takım..
Arda'nın bir Avrupa'yı görüp öyle gelmesi hem kendisi hem bizim için çok daha iyi olur. 5 büyük ligten bir takım olursa daha iyi olur Ynan ligi yerine bence. Okan hocanın bu hatalarını tekrarlaması yada eksik olduğu noktalar belki o Avrupa'yı görmediği için belki orada 1-2 sezon geçirse bazı eksiklerini gidermiş olacaktı.

Hem daha yeni toparlayabildim hem de yeni yazma fırsatı bulabildim.

Öncelikler yaptığım yanlış bir analizi ifade edeyim. Hepimiz bir çok yorum yapıyoruz kimisi karşılığını buluyor kimi tam tersi çıkıyor. Jelert'in Hollanda-Belçika gibi fizik gücünü ön plana koymayan takımlara karşı oynayabileceğini öngörmüştüm. Dün itibari ile bu öngörüm tamamen boşa düşmüş oldu. Jelert maç boyu isabetli pas bile yapamazken rakibi de karşılayamadı. Yerine giren Yusuf Demir çok daha etkindi.

Maça gelirsek ilk 10dk ve frikik golü ile arkadaşlarıma 1-0 bitmesine razıyım yazmıştım. Daha dur ya erken dediler, golü atınca oyun toparlandı yazdılar ama hiçbir şeyin değişmediğini hepimiz görmüşüzdür. Maçın ilk 10dksı bile ben böyle devam edemem, bana bir çözüm bul diye bağırıyordu. Hadi 10dk beklersin, 15 beklersin ama 20-30dk neyi bekledik?

Diğer büyük olay ise bizim bu maçı hiç oynamamız gerekiyordu. Kaybettiğimiz gereksiz puanlar bizi buraya eksik ve gereksiz bir maç takviminde çıkmaya zorladı. Galibiyet beklemiyordum ama bu düşük beklentime rağmen canımızı yakacak bir yenilgi aldık.

Bu seneki tüm UEFA sürecini değerlendirirsek bu durumu net bir şekilde Okan Hoca'ya bırakabiliriz. Evet son AZ maçı çok eksiktik, transferler gelmedi vs. vs. Ama tüm süreçte en az 17puan alacak bir takımımız ve fikstürümüz vardı.

Avrupa'yı boşverin yazıları çok canımı sıkıyor açıkçası. Biz 1980-90 doğumlulara en güzel gol hangisi diye sorsanız kimse ligde atılan gollerden örnek vermez. Hagi-Rapid Wien der, Athletic Bilbao, Monaco der, Hasan Şaş-Milan, Ümit Davala-Juventus. Yeni nesil Drogba-Real, Sneijder-Juventus vb. Biz Avrupa ile var olduk, oluruz. Evet ligi tabi ki kazanmalıyız ama bunu Avrupa'yı düşünmeden yapalım demek bana çok ağır geliyor.

Arda 6 ay bile dayanamaz bu baskiya

Eyupte bile simdiden 3 kez falan atildi bu sezon

Bu mal taraftarin eline dusmesi icin daha cok erken

berkani stoper oynatma fikrini icra eden hocayi sopayla dovmek lazim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt