GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumda 10 oynayamaz diyenler var ama gayet de Talisca rolü bile ^verilebilir. Kafayla bile golleri var. Galiba en son fener maçında adam akıllı ceza sahasına girdi.
^. verilir de , - sevgili halil , hoca en basindan bildigini okuyor malesef.
goreceli elbette . sara ozelinde alinmasi konusuldugu donem ,derken, alindigi donem bir kac mesaj yazmistim. ikisi nacizane gozlem bazli detay mesaj babinda idi . o gunde dedim ; ^onde ihya eder.
o gun bir diger dedigim ; hoca kendisini tahminim sergio da oldugu gibi geriye cekip lucas yaninda oynatirsa sasirmam demistim. bu arada , gelmesi konusulurken, sevgili @Aras Şimşek 'in de degerli yorumlari olmustu oyuncuya dair .

ben acikcasi orta saha ozelinde ^mevcut *lucas dan memnun degilim . @Keramettin TANRIVERDİ 'in *kendisine dair bu baglamda bence cok yerinde tespitleri oldu bu transfer donemi-transfer basliginda bir kac kez denk geldim tespitlerine .

sara disinda , saglam *lemina & duzenli oynayan lemina *prototip olarak begendigim tur . <-> topla arasi iyi , her turlu pasa yatkin, toplu topsuz oyunun iki yonunu de dengeli oynayabilen bir orta saha. nazarimda ,bu ikili - versatile ve derinligi olan multi pozisyon all around familya oyunculardan .

saygi ve selamlar .

Takım koşamıyo!!!

Herkesin kilo fazlası var!!

Kim bu badi ekremler

indir.webp
images.webp

Kim bu sürekli taktik tahtasına 62den tavşan çizen adam

Takımda taktiğin t si yok

Kim!!

images (1).webp

Avrupa için değil Nelson, Ziyech ve Bats da gitmemeliydi. Bizim asıl sorunumuz ileride top tutamamak idi. Yunus ile bunu başarmaya başlamıştık şimdi ne vereceği muamma. Iyi bir 10 almalıydık. Bence önce Sara sonra Yunus ile denemeliyiz

Ekibe bak ya

Siz kimsiniz abi ya ne işiniz var bizim takımımızda

Hangi yetiniz var sizin

Eş dost arkadaş doluşmuşsunuz kulübe

Yetkinliklerini kim sorguladı bunların

^. verilir de , - sevgili halil , hoca en basindan bildigini okuyor malesef.
goreceli elbette . sara ozelinde alinmasi konusuldugu donem ,derken, alindigi donem bir kac mesaj yazmistim. ikisi nacizane gozlem bazli detay mesaj babinda idi . o gunde dedim ; ^onde ihya eder.
o gun bir diger dedigim ; hoca kendisini tahminim sergio da oldugu gibi geriye cekip lucas yaninda oynatirsa sasirmam demistim. bu arada , gelmesi konusulurken, sevgili @Aras Şimşek 'in de degerli yorumlari olmustu oyuncuya dair .

ben acikcasi orta saha ozelinde ^mevcut *lucas dan memnun degilim . @Keramettin TANRIVERDİ 'in *kendisine dair bu baglamda bence cok yerinde tespitleri oldu bu transfer donemi-transfer basliginda bir kac kez denk geldim tespitlerine .

sara disinda , saglam *lemina & duzenli oynayan lemina *prototip olarak begendigim tur . <-> topla arasi iyi , her turlu pasa yatkin, toplu topsuz oyunun iki yonunu de dengeli oynayabilen bir orta saha. nazarimda ,bu ikili - versatile ve derinligi olan multi pozisyon all around familya oyunculardan .

saygi ve selamlar .
Bu haftadan sonra Lemina Torreira Sara ile denemeliyiz. Polonyalı sağ bekte iyiyse normal 4 5 1 hatta Cuesta'yi filan oynatmadan eski usül
Mus
Frank Davin Abdul Jac ( Eren)
Lem Tor
Xxx Sara Xxx
Osimhen
Xxx'lere formdaysa Yunus banko sonra Ahmet de olur BAY da Sallai de
BAY'dan o kadar soğudum ki artık banko 11 yazmıyorum.

100 milyon euroluk oyuncu verildi elinize

Her dönem 50 şer milyon euro bütçe verildi

Kimi istediyseniz geldi kimi istediyseniz gitti

Her 3 ayda bir 2 beki değiştirmek istemenize bile kimse yok artık demeden dediğinizi yaptı akıl sınırları zorlandı

300m euro değerinde minimum 60-70 m euro maaş bütçeli kadro var elinizde

Ligde transfer yapamayan kayyuma düşmüş 15 tane takımı göt zoruyla 1 farkla yenebilin yenerken de taraftar ayılıp bayılsın diye mi verildi bu imkanlar size

İnsanda biraz hatasını anlama olur,özür olur,mahçupluk olur bunlar çıkmış güle güle poz veriyo ya gidin ya

yav herkes tutturmuş bir sistem gidiyor.. diziyorsun sahaya bitiyor iş.. kafaya bak.. istediğin şekilde diz bir oyunun yok senin defans organizasyonun, ofans organizasyonun yok.. top sendeyken şişiriyorsun, rakipteyken de top kapamadığın! pres dediğin bir şey uygulayıp sürekli açık alanda pozisyonsuz oynayan oyuncularla yakalanıyorsun..
doğru sadece diziliş ile bitmez iş, hücum varyasyonu lazım, takım boyu, defans çizgisi vb bunlar var daha da önemli

Yalnız hakikaten ben Adana maçını da beğenmemiştim. Mertens filan kesilmeli artık. Yeni bir şey denemek lazım

Ya ne yapısı

Ne başarısı

Ne yönetim biçimi

Biz kimseden şampiyonlar ligini,avrupa ligini kupayı istemedik

Rfsyi kievi yenmesini istedik,azye rezil olmamasını istedik ne istedik sanki ne talep ettik

Fazlasını istemedik sadece alınması gerekeni istedik

Bunu alamamanın yönetim biçimiyle yapıyla alakası yok

Şl yarı finaline yükselmeye çalışmıyoruz 15 yaşında 10 tane hollandalı bebenin bizle hem sahada hem saha dışında dalga geçmesini engellemeye çalışıyoruz

Lüks mü bu
Orada yaptığım yorum genel bir yorumdu ve yorumun sonunda da belirttim sürekli bir başarı için diye kendi yorumumu bu sezon vb. özelinde değil yani.

Sezon sonu yolları ayıralım. Mancini gelsin bu kadroya.

Şu bile isteye oyuncuların sakatlandığını her gördüğümde okanı yaza kadar eleştirmeyeceğim sözünü yakıp yıkasım geliyor.

Şu koyduğumun gemisi limana yanaşsa da komple bir temizlik yapsak.
Ulan tavuk çiftliği gibi her gelen 4. maçında sakatlanıyor. Delirmemek elde değil.

Yunus ads maçında iğneyle oynayacak durumdaydı güya. İletişim konusunda berbat otesiyiz. Emeği geçenlere teşekkürler

Deplasman fobisi geri gelin istiyorsun o zaman.
O sezon öyle diye yine aynısının olacağı ne meçhul ki. En azından kadronun hakkını verebilecek AL de 4 5 yemeyeceğimiz bir senaryo istiyorum. Bu X ismi de olur illa Mancini değil ama İtalyan ve üçlü denince üstelik Galatasaray'ı da sevdiğini düşününce neden olmasın derim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt