Suat Kara
Parçalı Üye
- 8 Ocak 2021
- 4.636
- 6.580
- 648
^. verilir de , - sevgili halil , hoca en basindan bildigini okuyor malesef.Forumda 10 oynayamaz diyenler var ama gayet de Talisca rolü bile ^verilebilir. Kafayla bile golleri var. Galiba en son fener maçında adam akıllı ceza sahasına girdi.
goreceli elbette . sara ozelinde alinmasi konusuldugu donem ,derken, alindigi donem bir kac mesaj yazmistim. ikisi nacizane gozlem bazli detay mesaj babinda idi . o gunde dedim ; ^onde ihya eder.
o gun bir diger dedigim ; hoca kendisini tahminim sergio da oldugu gibi geriye cekip lucas yaninda oynatirsa sasirmam demistim. bu arada , gelmesi konusulurken, sevgili @Aras Şimşek 'in de degerli yorumlari olmustu oyuncuya dair .
ben acikcasi orta saha ozelinde ^mevcut *lucas dan memnun degilim . @Keramettin TANRIVERDİ 'in *kendisine dair bu baglamda bence cok yerinde tespitleri oldu bu transfer donemi-transfer basliginda bir kac kez denk geldim tespitlerine .
sara disinda , saglam *lemina & duzenli oynayan lemina *prototip olarak begendigim tur . <-> topla arasi iyi , her turlu pasa yatkin, toplu topsuz oyunun iki yonunu de dengeli oynayabilen bir orta saha. nazarimda ,bu ikili - versatile ve derinligi olan multi pozisyon all around familya oyunculardan .
saygi ve selamlar .