GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1739731926377.webp

Bu hafta hiç hakem konuşulmadı

Hakemin konuşulmadığı bir hafta görmedim, Çaykur maçında doğrama var

Rıdvan Dilmen: "Derbinin hakemi yüzde 1 milyon yabancı hakem olacak. TFF, diğer maçlar için de kulüplere yazı gönderip, kendi paranızla istediğiniz maça yabancı hakem getirin demeyi düşünüyor."

Bu nasıl bi karar yaw kendi paranızla hakem getirin ne demek

Bu Acur'la birlikte Rıdvan yine eskisi gibi çok müdahil olmaya başladı şu işlere... Açıklamalar bilmem neyler, sesi çıkıyor yine,

sonuçta ekranlardan CB'ye FB için çağrı yapan, görüşmeye filan giden bir İBLİS.

Rıdvan Dilmen: "Derbinin hakemi yüzde 1 milyon yabancı hakem olacak. TFF, diğer maçlar için de kulüplere yazı gönderip, kendi paranızla istediğiniz maça yabancı hakem getirin demeyi düşünüyor."

Bu nasıl bi karar yaw kendi paranızla hakem getirin ne demek

Bu dediyse yabancı hakemin ismi bile bellidir.

Anlaşılmıştır.

Önemli olan;
Şimdi yabancı hakemi neden getiriyorsun? Adam bunu düşünür ya da sorar: Adil maç mı, yoksa hakemler Galatasaray'ı kolluyor diyip bize bilenerek mi getireceksin?

Ts yönetimini gördünüz mü 8jk yi rezil ederek ugurcana edilen küfürleri videolu açıklama yapmışlar
Helal olsun adamlara oyuncularını koruyorlar hemde ifşa ediyorlar
Bizim yönetim zevk alıyor küfür yemekten

Şuan Galatasaraylı yorumcular dışında herkes konuşuyor , fenerlı yorumcular takımlarının bitik halinden memnun , her topçularını övüyolar , uzun zaman sonrs böyle bi manzara görüyorum

Derbide direk olması gereken kadro Lemina-Torreira orta sahası olmazsa elek olacaz hele ki Mertens olursa vah ki vah...

Muslera
Cuesta - Sanchez - Abdüllkerim
Frankowski - Lemina - Torreira - Barış
Yunus - Sara
Osimhen Muslera

Ben olsam böyle çıkarım..
Muslera
Cuesta - Sanchez - Abdüllkerim
Berkan - Lemina - Torreira -
Frankowski - Sara - Barış
Osimhen​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt