GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi yönetilmiyoruz maalesef. Takımda bu adamı adliyelerde süründürecek bir yönetim ve hukuk ekibi olsa bunun gibi itler değil böyle iftiralar atmak, evlerinden çıkamaz.
Yönetim her konuda kötü malesef. Özhan başkanı hatırlarım kötü yönetim olarak ama yok o da bunlardan üstündü

Sözleşme uzatmayı bile beceremeyen bir yönetim var başımızda. 1 yıldır hala barış alper uzatacak haberleri dönüyor. Yunus aynı şekilde. Bu isin sonunda oyuncuları üç kuruşa elden kaçıracaz gibi geliyor bana.

Oligarklar harekete geçti ve özellikle futbol kamuoyunu hedef seçtiler. Bu ülkenin en büyük oligarkı Ali Koç boşuna çabuk bir şekilde terörize demeyeyim ama kontrolden çıkabilecek bir kitle olan fbye başkan olmadı. Harcanan milyon dolarlar ve yaşanılan anormallikler boşuna değil. Maalesef kan dökülmesi için dozajı yükselttiler ve bunun altyapısını oluşturdular.. ne yaparsak yapalım lehimize de aleyhimize de ciddi hatalar daha çok görülecek, tıpkı ads maçında sahnelen tiyatro gibi, daha çok tiyatrolar sahlenecek. Dert fb şampiyonluğu filan değil, isterlerse çok rahat fbyi ederler.. dert başka… o yüzden Okan hoca sistem teknik taktik vs hikaye… kendinize ve çevrenize dikkat edin. Algıya gelmeyin.. birileri kaos istiyor, kan dökülmesini istiyor, statların ve sokakların karışmasını istiyor.. sizden daha değerli birşey yok..

40 yasına geldim ülke futbolundaki bu kaos ve koç yüzünden 3yıldır şu koç gitsin diye GS ve ligi takip ediyorum benmi çok aptalım yoksa bu herifmi çok zeki anlayamıyorum bazen koç gitsin bırakacam takibi diye diye 3 yıl oldu şaka gibi

Lemina su an yeni transferler haric takimdan herkesten daha hazirdir

Lemina‘nin bireysel idmanlari > Okan‘in sacma sapan antrenmanlari

Lemina‘yi yemek ve Mertens‘i ölene kadar oynatmak icin bunu bahane olarak kullaniyor

ben tiksintiden bunların logosuna bile bakamıyorum. o yüzden izlemiyorum maçlarını.

bu maçın istatistik verilerine göre, xg 1.35, attıkları gol 3.

cidden dediğin gibi mi yau? yoksa gs gözlüğünden baktığın için mi öyle görünüyor?
Hayır izledim, Kasımpaşanın 1 tane topu kaleye vurmasını bilen herhangi bir santraforu olsa bu maçın skoru tam tersi olurdu. ifbdeki o mal neysrinin attığı 2 gol bala gte. Medyanın bunları şapır şupur yalaması çok iyi oluyo.

Biz maçta 2 tempo koysak hayatta direnemezler.

Bütün takım ucuyo kaçıyor Mertens filan sorma 90 dakika tempo yapıyor ama Lemina oynayamaz. Bı kere de şaşırt ne hocam hem maçın son 30 dakikasını düşün hem oyuncu hazırla oynat Leminayi ilk 11 takım kontrollü oynasın 20 30 dakika alırsın Mertensi daha çok iş yapar.

mikutadzeye 20 vericekken o parayla gidip 3 defans 1 de ahmet alınması ne demek oluyor
gerzo gerzo hareketler yaw

lemina hazır değildir de şu an zaten bitik mertens ile oynuyoruz biz.
rakiple temas etmemek için her topa gelişine vurup duruyor.
lemina fiziksel olarak bundan ne kadar kötü olabilir ki

Lemina olduğu yerde dursun berkan ve demirbaydan daha fazla katkı yapar

Şu Cuesta’yı oynatmayız umarım çok fazla inat edip ciddi şampiyonluk kaybettirir.

Önümüzdeki 10 gün tüm şans melekleri yanımızda olur umarım, şunları sevindirmeyelim. Haydi Galatasaray'ım göreyim seni be!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt