- 16 Haziran 2010
- 204.068
- 156.164
- 6.838
Tespitler nokta atisi olmus.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
BAY yapamıyorOsimhen- Yunus yoksa Barış öne Sallai sola.
Yunus-Sara
Barış-Torreira-Lemina-Frank
Apo-Davinson-Kaan
Muslera
- Defans üçlüsünden ben de memnun değilim ama pek de çare yok.
- Eren'e güvenebilsem sol stoper yapabilirim Apo yerine ama henüz o kadar güvenmiyorum. Zaten bu 11'de Apo yerine Eren oynarsa dörtlüye dönülür. O da bir tercih.
- Kaan'a da hiç güvenmiyorum ama Cuesta'ya derbide hiç güvenmiyorum.
- Morata yoksa henüz Ahmed'i santrafor yazmaya falan gerek yok, onun yerine daha bağlantı becerisi olan, driblingi olan, orta sahacılığı olan Yunus'un oynaması çok daha doğru olur.
- Böyle yazdım ama muhtemelen Lemina derbide 11 başlamaz. Başlarsa da cidden maç sonu yorgunluklar başlayınca zorlanır mıyız, skor lazımsa zaten ofansif oyuncular girer ama denge oyunu varsa VEYA hatta skor avantajı bizdeyse oyunu nasıl tutarız emin değilim çünkü Berkan hariç bütün direnç oyuncuları baştan sahada oluyor. Lemina gerçekten 90dk çıkaramayacak durumdaysa mesela çıkarıp kimi sokucaz? Demirbay'ı mı alıcaz, Berkan'ı mı alıcaz bilmiyorum.
Bir de gelen ilk pozisyonu attı hep, dünyada böyle bir istatistik yok. Haland falan bunu yapamıyorbu nesrinin bu kadar gol atması tamamen birinin büyü yapmasıyla alakalı sanırım
suni bir gol atma çılgınlığı yaşadı
lukunku ayarında birinin bu kadar gol atmasının normal bir açıklaması olamaz
neli zaten golcuydu sezona cok tutuk basladi simdi kendisini buldu asilbu nesrinin bu kadar gol atması tamamen birinin büyü yapmasıyla alakalı sanırım
suni bir gol atma çılgınlığı yaşadı
lukunku ayarında birinin bu kadar gol atmasının normal bir açıklaması olamaz
neli zaten golcuydu sezona cok tutuk basladi simdi kendisini buldu asil