GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeni 4-1-2-3.webp

Yedek 4-1-2-3.webp

Jankat Yılmaz
Atakan Ordu
Metehan Baltacı
Ismail Jakobs
Efe Akman
Eyüp Aydın
Gökdeniz Gürpüz
Mauro Icardi

Osimhen
Yunus-Sara
Barış-Torreira-Lemina-Frank
Apo-Davinson-Kaan
Muslera
- Yunus yoksa Barış öne Sallai sola.
- Defans üçlüsünden ben de memnun değilim ama pek de çare yok.
- Eren'e güvenebilsem sol stoper yapabilirim Apo yerine ama henüz o kadar güvenmiyorum. Zaten bu 11'de Apo yerine Eren oynarsa dörtlüye dönülür. O da bir tercih.
- Kaan'a da hiç güvenmiyorum ama Cuesta'ya derbide hiç güvenmiyorum.
- Morata yoksa henüz Ahmed'i santrafor yazmaya falan gerek yok, onun yerine daha bağlantı becerisi olan, driblingi olan, orta sahacılığı olan Yunus'un oynaması çok daha doğru olur.
- Böyle yazdım ama muhtemelen Lemina derbide 11 başlamaz. Başlarsa da cidden maç sonu yorgunluklar başlayınca zorlanır mıyız, skor lazımsa zaten ofansif oyuncular girer ama denge oyunu varsa VEYA hatta skor avantajı bizdeyse oyunu nasıl tutarız emin değilim çünkü Berkan hariç bütün direnç oyuncuları baştan sahada oluyor. Lemina gerçekten 90dk çıkaramayacak durumdaysa mesela çıkarıp kimi sokucaz? Demirbay'ı mı alıcaz, Berkan'ı mı alıcaz bilmiyorum.

Osimhen
Yunus-Sara
Barış-Torreira-Lemina-Frank
Apo-Davinson-Kaan
Muslera
- Yunus yoksa Barış öne Sallai sola.
- Defans üçlüsünden ben de memnun değilim ama pek de çare yok.
- Eren'e güvenebilsem sol stoper yapabilirim Apo yerine ama henüz o kadar güvenmiyorum. Zaten bu 11'de Apo yerine Eren oynarsa dörtlüye dönülür. O da bir tercih.
- Kaan'a da hiç güvenmiyorum ama Cuesta'ya derbide hiç güvenmiyorum.
- Morata yoksa henüz Ahmed'i santrafor yazmaya falan gerek yok, onun yerine daha bağlantı becerisi olan, driblingi olan, orta sahacılığı olan Yunus'un oynaması çok daha doğru olur.
- Böyle yazdım ama muhtemelen Lemina derbide 11 başlamaz. Başlarsa da cidden maç sonu yorgunluklar başlayınca zorlanır mıyız, skor lazımsa zaten ofansif oyuncular girer ama denge oyunu varsa VEYA hatta skor avantajı bizdeyse oyunu nasıl tutarız emin değilim çünkü Berkan hariç bütün direnç oyuncuları baştan sahada oluyor. Lemina gerçekten 90dk çıkaramayacak durumdaysa mesela çıkarıp kimi sokucaz? Demirbay'ı mı alıcaz, Berkan'ı mı alıcaz bilmiyorum.
BAY yapamıyor
4 5 1 en ideali

Mertens olu gibi dolasti. Adam belli ki acayip yorgun. Bunu Okan Buruk da biliyordur ama inatla oynatiyor. Lemina girdigi anda fark ettirdi. Yani bu kadar olur anca.

Sallai de bayagi direnc katti ne kadar sevilmese de. Franky bence cuk oturdu. Adam sol ayagini da gayet iyi kullaniyor. Iki ayakli orta tehdidi ve yaptigi ortalarin cogu bosa degil, kavisli gidiyor. Biz ne bekler cekmisiz, ortanin o'su ile alakasi olmayan adamlar izledik. Adam sadece orta da acmiyor, tek pas cabasi, topu ice dogru tasiyip ters kanada donmesi, duvar pas denemeleri... Cok guzel.

Baris... Ne diyeyim bilemiyorum. Ceza sahasi disinda kanatta top kendisine geldiginde heyecanlanmiyorum, cunku pas veya orta kabiliyeti cok dusuk. Anca ceza sahasinda bulusacak ve o patlayici sutlarini cikaracak. Sezon sonu satsak (ama iyi paraya) ah vah etmem.

Ayrica Zorbay bizim en ufak dokunmalara aninda faul caldi. Onlardan cok daha faul olan Sara'nin pozisyonda penaltiyi vermedi, saka gibi :)

Orada siyahi oyuncu bildigin vucuduyla sarj degil kolunu acarak Sara'yi itti. %100 penalti. Sara kesinlikle kafayi vuracakti.

bu nesrinin bu kadar gol atması tamamen birinin büyü yapmasıyla alakalı sanırım
suni bir gol atma çılgınlığı yaşadı
lukunku ayarında birinin bu kadar gol atmasının normal bir açıklaması olamaz

Bir de gelen ilk pozisyonu attı hep, dünyada böyle bir istatistik yok. Haland falan bunu yapamıyor

Bu cuesta çok net bizi yakacak potansiyele sahip derbide penaltı olur bişe olur bilmem bu herif direk kesik yemeli direk furbooun gerçeklerinden uzak topçu olduğu belirsiz insanları bu takıma doldurann bıyıklı ise tez elden kovulmalı

3'lü için çok hevesliydim fakat hoca üstesinden gelemedi.

Klasik 4-2-3-1 sistemine dönmemiz gerekiyor.

neli zaten golcuydu sezona cok tutuk basladi simdi kendisini buldu asil

neli zaten golcuydu sezona cok tutuk basladi simdi kendisini buldu asil

ya iki metreye pas atamayan adamdan futbolcumu olur bh herif ayağına top geldimi kendi kendine takılıp yere düşen adamdı

enisinde dediği gibi
her pozisyonu gol oldu
normal değil

büyü müyü var bi iş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt