GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Herif bizden çok inanıyor

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Sorun da orda zaten biz daha o atmosferi olusturamadik.Paok formuna girdigimizde bazıları Avrupa'nın en iyi hucum hattı diye yazmış İcardi Osimhen Batshuai yi.Bayern City Real de bile yok diyorlar bizde buna inanmamız lazım.Avrupalilar kabul etmiş durumdalar ancak biz daha acaba diyoruz biraz daha özgüvenli olmalıyız.

Herif bizden çok inanıyor

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

bushi laba'yı ilk gördüğü andan itibaren aklına eski istanbulspor'lu ALBAN BUSHİ gelenler layklasın.

kimin toz kimin torpak olduğunu bilek.

bushi'nin kendisi bile istanbulspor'da oynadığını unutmuştur a:/

az örnek al şu buchi reisi @Uğur İz
Ben keyfimden Avrupa'yı salalım demiyorum. Takımın 2 kulvarı uzun vadede götürecek gücü yok. Yedek sol bekimiz yok. As sol bekimiz sık sakatlanmış geçen sezon. Jelert büyük soru işareti. 6 no yedeği yok.

Şunu forumda bir türlü anlatamadım. 5. yıldızı alalım. O zaman gelecek sezon Avrupa'yı 1. sıraya koyarım 1 sezonluk.

Derbi öncesi futbolcu alacakları sıfırlandı mı ?

Dursun Özbek : ''Evet''

Ben keyfimden Avrupa'yı salalım demiyorum. Takımın 2 kulvarı uzun vadede götürecek gücü yok. Yedek sol bekimiz yok. As sol bekimiz sık sakatlanmış geçen sezon. Jelert büyük soru işareti. 6 no yedeği yok.

Şunu forumda bir türlü anlatamadım. 5. yıldızı alalım. O zaman gelecek sezon Avrupa'yı 1. sıraya koyarım 1 sezonluk.
tsl 2024-2025 sezonu, 36 maçlık bir cl play-off'udur. bu sene kesinlikle şampiyon olmak lazımdır. al'de ise yine elimizden geleni yapalım tabi ama bence de ana hedef şampiyonluk olmalıdır.

Renkdas Avrupa yi salmak bizim DNA miz da yok.Zaten yeterince başarısız olduk 3 ay sonra Ocak transfer dönemi de geliyor o anki durumumuza göre transfer de yapılır.Sahsen Avrupa da başarı çok istiyorum.

Renkdas Avrupa yi salmak bizim DNA miz da yok.Zaten yeterince başarısız olduk 3 ay sonra Ocak transfer dönemi de geliyor o anki durumumuza göre transfer de yapılır.Sahsen Avrupa da başarı çok istiyorum.
Uefa aldığımızdan beri

00-01
01-02
08-09
12-13
13-14
Biraz da 21-22 dışında Avrupa'da esamemiz okunmuyor. Gayet de DNAmızda war Avrupa'yı salmak.

Uefa aldığımızdan beri

00-01
01-02
08-09
12-13
13-14
Biraz da 21-22 dışında Avrupa'da esamemiz okunmuyor. Gayet de DNAmızda war Avrupa'yı salmak.

avrupayi salmak ile avrupada başarısız olmak aynı şey değil ama

bu arada verdiğin tarihlerin çoğunda galatasaray hem ligi hem avrupayi beraber götürmüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt