Ali Burak Uz
Aslan Üye
- 28 Temmuz 2011
- 9.871
- 15.346
- 2.433
Herif bizden çok inanıyor
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
La olm bu ne
Zevtkten kuduruyorum
Arnavut muydu o?bushi laba'yı ilk gördüğü andan itibaren aklına eski istanbulspor'lu ALBAN BUSHİ gelenler layklasın.
kimin toz kimin torpak olduğunu bilek.
bushi'nin kendisi bile istanbulspor'da oynadığını unutmuştur a:/
Bunun anketi iyi etkilesim almayabilir dostum5 şampiyonluğa 1 yıldız verilmesi devam edilmeli mi? @Doruk Ata TANRIVERDİ bey anket açar dedim ama açmadı.
Herkesin görüşünü merak etmiştim.Bunun anketi iyi etkilesim almayabilir dostum
total mesafeler ne acaba iki takımın? var mı bilgin?
daha fazla kosarak mı yoksa tamamen taktiksel mi kazandık? pozisyon da verdi çünkü takım.
Ben keyfimden Avrupa'yı salalım demiyorum. Takımın 2 kulvarı uzun vadede götürecek gücü yok. Yedek sol bekimiz yok. As sol bekimiz sık sakatlanmış geçen sezon. Jelert büyük soru işareti. 6 no yedeği yok.az örnek al şu buchi reisi @Uğur İz
tsl 2024-2025 sezonu, 36 maçlık bir cl play-off'udur. bu sene kesinlikle şampiyon olmak lazımdır. al'de ise yine elimizden geleni yapalım tabi ama bence de ana hedef şampiyonluk olmalıdır.Ben keyfimden Avrupa'yı salalım demiyorum. Takımın 2 kulvarı uzun vadede götürecek gücü yok. Yedek sol bekimiz yok. As sol bekimiz sık sakatlanmış geçen sezon. Jelert büyük soru işareti. 6 no yedeği yok.
Şunu forumda bir türlü anlatamadım. 5. yıldızı alalım. O zaman gelecek sezon Avrupa'yı 1. sıraya koyarım 1 sezonluk.
Renkdas Avrupa yi salmak bizim DNA miz da yok.Zaten yeterince başarısız olduk 3 ay sonra Ocak transfer dönemi de geliyor o anki durumumuza göre transfer de yapılır.Sahsen Avrupa da başarı çok istiyorum.Ben keyfimden Avrupa'yı salalım demiyorum. Takımın 2 kulvarı uzun vadede götürecek gücü yok. Yedek sol bekimiz yok. As sol bekimiz sık sakatlanmış geçen sezon. Jelert büyük soru işareti. 6 no yedeği yok.
Şunu forumda bir türlü anlatamadım. 5. yıldızı alalım. O zaman gelecek sezon Avrupa'yı 1. sıraya koyarım 1 sezonluk.
Uefa aldığımızdan beriRenkdas Avrupa yi salmak bizim DNA miz da yok.Zaten yeterince başarısız olduk 3 ay sonra Ocak transfer dönemi de geliyor o anki durumumuza göre transfer de yapılır.Sahsen Avrupa da başarı çok istiyorum.
Uefa aldığımızdan beri
00-01
01-02
08-09
12-13
13-14
Biraz da 21-22 dışında Avrupa'da esamemiz okunmuyor. Gayet de DNAmızda war Avrupa'yı salmak.