GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hollandalinin birinin yorumu: Hahah en weer wint talent van geld

Yani:
Hahah ve yine yetenek parayı yendi

Gercekten oyle oldu.. yetenek mi dersiniz, fizik oyun mu dersiniz bilmem ama bizim turk takimlari avrupaya gitmesin

Neyse davinsonun birşeyi yokmuş

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İlk maçı 6-0 biz kazansak şu maçı 7-0 kaybedip turu verirdik

Biz hücum edelim dedik pozisyonumuz yok

Adamlar yemeyelim yeter rölanti oynayalım dediler 10 tane %100 gol pozisyonları var

İşte biz böyle skandal bir durumdayız lütfen herkes açsın gözünü

yonetim oyle dusunmez mlsf

yaka paca kovulmasi lazim

Yerli olursa Arda

Yabanciysa Genesio
Schmidt-Tudor tarzı sert bir eleman lazım, sonra çok problem yaşatırlarsa Arda’yı getirip ortamı yumuşatırsın. Oyun bahçesine döndü takım. Haftada 2 idmanla maça çıkıyoruz

Schmidt-Tudor tarzı sert bir eleman lazım, sonra çok problem yaşatırlarsa Arda’yı getirip ortamı yumuşatırsın. Oyun bahçesine döndü takım. Haftada 2 idmanla maça çıkıyoruz
Schmidt de Okan Buruk'un Alman versiyonu. O da pres futboluyla Benficalı topçuları tüketti 1 buçuk sezon sonunda.

Schmidt de Okan Buruk'un Alman versiyonu. O da pres futboluyla Benficalı topçuları tüketti 1 buçuk sezon sonunda.
Aynen zaten oyun ve 4-2-3-1 devam eder diye dedim ama oyuncularla falan kavgaları da haber olan birisi. Belli ki idmanlarda daha sert. Takım çok gevşedi. Okan çok samimi oyuncularla, asıl problemi ben burada görüyorum daha çok. Bir süre işe yaradı da adamlar 2 gün izninde Milano-Dubai-Monaco falan geziyor. Sert birisini istiyorum.

okan hocanın trans listesini cok merak ediyorum

nerde 20 30 m € adam var listeye yazdırıyor kesin peşinden boşa koşuyoruz

Hadi ya, daha turu geçecektik. Nereye böyle?
Bu eleman ilginç ya

Her rezillikten sonra eleştirilere hak verip gitsin diyo,bi sonraki günden itibaren de gitsin diyene karşı çıkıp savunmaya devam ediyo

Değişik bi kardeşimiz doğrusu neyin kafasını yaşadığını 3 senedir anlayamadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt