Ulaş Metin
10 Numara!
- 10 Ocak 2025
- 11.553
- 6.379
- 1.073
Tribünlerden yönetim istifa sesleri yükselmeden gönderilmez.fb maçını kazanamazsa tekmeyi yer
Olası mağlubiyette de taraftarın dayanabileceğini sanmıyorum. İstifa sesleri duyarız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tribünlerden yönetim istifa sesleri yükselmeden gönderilmez.fb maçını kazanamazsa tekmeyi yer
fb maçını kazanamazsa okan dönemi fiilen biter. Ne zaman kovulur onu bilememTribünlerden yönetim istifa sesleri yükselmeden gönderilmez.
Olası mağlubiyette de taraftarın dayanabileceğini sanmıyorum. İstifa sesleri duyarız.
O da okancı malesef sildim kendisini başka birinden medet umucaz artıkBu kulübün gerçekten potansiyeli doğrultusunda başarılı olmasının tek yolu Erden Timur'a minimum dört sezon rahat çalışma alanı sunulmasıdır
Umarım 2026 yazı bu sürecin başlangıcı olur bir şekilde
O da okancı malesef sildim kendisini başka birinden medet umucaz artık

abdulkerim’i rotasyonda tutarim. avrupada statu geregi oynatacak oyncu bulamiyoruz yaMertens
Muslera
Kaan
Abdülkerim
Berkan
Demirbay
Veda zamanı
Doğru demiş bir yanlışlık yok ki gerçekler acı diye mi adama yüklendin anlamadımBu Buchi Laba da çok suyunu çıkardı. Yok takımla Osimhen arasında kalite ve mentalite açısından uçurum varmış bilmemne. Yani yorum genel olarak çok yanlış değil, özellikle şu anki performanslara bakarsak ama bir oyuncuyla yakınlığı bilinen gazetecinin böyle sık sık takımın kalanına komple aşağılaması, Okan Hoca'ya akıl verir gibi konuşması da abartı oluyor...
icardinin kramponunu fln taşır osimhenBu Buchi Laba da çok suyunu çıkardı. Yok takımla Osimhen arasında kalite ve mentalite açısından uçurum varmış bilmemne. Yani yorum genel olarak çok yanlış değil, özellikle şu anki performanslara bakarsak ama bir oyuncuyla yakınlığı bilinen gazetecinin böyle sık sık takımın kalanına komple aşağılaması, Okan Hoca'ya akıl verir gibi konuşması da abartı oluyor...
Ajax,az alkmar'dan oyuncu ister beyimokan hocanın trans listesini cok merak ediyorum
nerde 20 30 m € adam var listeye yazdırıyor kesin peşinden boşa koşuyoruz
Burada hocayı savunma yok. Okan Buruk gitse mevcutta başka bir hoca gelse de mevcut yapıyla başarı gelmez özellikle Avrupa'da bunu kast ediyor. İlk önce Sportif Aş'de profesyonelleşme olmalı ve bir futbol aklımız olmalı ilk değişiklik bu olmalı ondan sonra hoca değişikliği o futbol aklına göre yapılmalı.Hocayı savunuyor birde hala