GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Futbol aklı eklesen sistem takımı kuracaksın onda da ligi muhtemelen kazanamadığında gitsin diyecekler.

Bunca kaliteli oyuncu alıp doğru oyunu oynayamadığın için Avrupa'da sıçıyorsun.

Şu harcanan bütçeler set oyunu odaklı bir yapıya harcansa en azından çeyrek final garanti olurdu.

Ivır zıvır takımları yenmek için de futbol aklına falan ihtiyaç yok bu futbol aklı da dünyanın en büyük yalanı, en büyük futbol akılları olarak görülen adamların olduğu takımların çoğu sıçıp duruyor.
Yüksek bütçe ile futbol aklı bulununca işte başarılı olacak sistem kurulur 1-2 sene sabredersen o zaman bir şeyler kazanırız. Önemli olan bir sistemin olması. Mevcuttan daha iyi olacağımız bana göre çok yüksek ihtimal. Yalan olduğuna da pek katılmıyorum. Sonuçta o işin de iyileri ve kötüleri var. Sana uygun olanları ve olmayanları var burada olay doğru ismi seçmede. Açıkcası alt yapının başında Emir Kıvırcık yada futbolun başında bir iş adamı görmek bana yanış geliyor.

Okanı kiev maçı için eleştirelim de son 2 maç için düşünürsek eleştirmek bence yersiz. Takımın bildiğin omurgası yoktu ilk maç.
Kırmızı karta kadar da maç en fazla beraberlikle biterdi. Sonrasında hepsi koptu oyundan.
Okanı 3 senedir eleştiren biri olarak yazıyorum bunları.
20 ocak tarihine kadar olan tüm maçlarda eleştiriyi hakediyor. Fakat devre arası yapılan transferlerle çoğu yer alternatifli hale geldi. Eleştirmek için gözlem yapmak gerekiyor.

İki maçta tam 15 gol yiyecektik tamam hocam laf etmeyelim, omurgali takımı da gördük, 3 direk 4 karşı karşıya kurtarış, adalet olsa 10-2 bitmişti mac

Hoca inadindan vazgecip dogru 11i kurarsa febeyi yeneriz. Ama yok mertens cuesta diye tutturursa yeniliriz ve sezonu da kaybederiz. Hersey pazartesi 21.00 belli olacak

Maglubiyet olursa israr etmemek lazim cunku yuksek ihtimalle 2ci oluruz

Yüksek bütçe ile futbol aklı bulununca işte başarılı olacak sistem kurulur 1-2 sene sabredersen o zaman bir şeyler kazanırız. Önemli olan bir sistemin olması. Mevcuttan daha iyi olacağımız bana göre çok yüksek ihtimal. Yalan olduğuna da pek katılmıyorum. Sonuçta o işin de iyileri ve kötüleri var. Sana uygun olanları ve olmayanları var burada olay doğru ismi seçmede. Açıkcası alt yapının başında Emir Kıvırcık yada futbolun başında bir iş adamı görmek bana yanış geliyor.
1-2 sene kimse sabretmez, en ufak hatanda da 100 milyon euroluk olursun, Bu işler öyle kolay değil.

Ha konumuz bu değil, şu ligde çeyrek final oynamak için bunlara ihtiyacın yok bu bütçelerle. Takımların % 90'ından daha yüksek bütçen varken 4te 1lik dilime gireceksin çok zor değil.

Bence presten ziyade sete oturan topa sahip olan bi hoca lazım. Çünku hem gerek lig, hemde az , kopenhag , yb gibi takimlara presten ziyade topa sahip olup oynamak daha etkili. Üstelik , Zaten bu oyunu oynarkende presi planli bir sekilde yapiyorsun. Topu geri kazanmada vs gibi.
ve oyuncular daha diri kalıyor

boşa hayal kurmayın bir sonraki hocamız arda olur.
arda'nın iyi çıkması için dua edin.

Bence presten ziyade sete oturan topa sahip olan bi hoca lazım. Çünku hem gerek lig, hemde az , kopenhag , yb gibi takimlara presten ziyade topa sahip olup oynamak daha etkili. Üstelik , Zaten bu oyunu oynarkende presi planli bir sekilde yapiyorsun. Topu geri kazanmada vs gibi.
Zaten kontrollü hicbirsey yapmiyoruz ki. Tekeri patlamis tir gibi futbol oynuyoruz.

Yav yıllardır bir sürü avrupa maçı izliyoruz bu kadar savunmadan bihaber takım görmedim.. Her takım iyi kötü maçın bir bölümünde geride durmayı bilir maçı kitler bizim takım avrupa maçlarında 2 dakikada 1 pozisyon veriyor abartmıyorum ben bu düzeyde böylesini görmedim..

Rakip real madrid,psg falan olur sen de kötü bir dönemden geçiyorsundur tamam ama malmo,alkmaar,elfsborg,young boys falan yapıyor bunları.. Ciddi bir hali saha maçında bu kadar kepazelik olmaz yemin ediyorum..

Şampiyon olup seneye sampiyonlar ligine gittiğimizde ne olacak mesela..Osimhen yok elinde icardi,morata olduğu için çift forvet deneyecek üstüne mertens yerine bitik ilkay gelecek,elinde düzgün stoper olmadan üçlü falan işlerine girecek...Yine bol bol geçiş yiyeceğiz ama bu sefer hepsini bitirecekler..

Küçükken en azından büyüdüğümde Galatasaray'ı Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi falan kupasını kazanmış bir şekilde görürüm diyordum. Ama son 2 senede bırakın kupayı, ömrüm boyunca doğru düzgün çeyrek final göreceğimden bile şüphelenmeye başladım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt