- 25 Ocak 2010
- 53.464
- 39.132
- 3.923
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu kafayla her maça 7-8 gol atmamız lazımdı. Niye eleştiriyoruz ki hocayı oyuncuları falan.İki maçta tam 15 gol yiyecektik tamam hocam laf etmeyelim, omurgali takımı da gördük, 3 direk 4 karşı karşıya kurtarış, adalet olsa 10-2 bitmişti mac
akmanları çıkart hadi. yahu ufacık ufacık bebe gibi gözüküyor bizim alt yapıdaki çocukların hepsi. Bak diyelim torpil yok hepsi yetenekli ama senin ligin temaslı oyun istiyor; Alt yapıdaki stoperlere bakıyorum boyuna laf ettiğimiz cuesta gibiler.soyadı akman olsaydı kalırdı
yusuf akçiçeki izlerken wonderkid izlediğini anlıyorsun, bunu kaptıranlarından allah belasını versinakmanları çıkart hadi. yahu ufacık ufacık bebe gibi gözüküyor bizim alt yapıdaki çocukların hepsi. Bak diyelim torpil yok hepsi yetenekli ama senin ligin temaslı oyun istiyor; Alt yapıdaki stoperlere bakıyorum boyuna laf ettiğimiz cuesta gibiler.
Valla ET gelse 2 güne herifi yine bezdirir dinozor tayfa ve ahrazsaray taraftarı. Ben ET olsam kendi huzurumu bozup, yapmam bu işi.yusuf akçiçeki izlerken wonderkid izlediğini anlıyorsun, bunu kaptıranlarından allah belasını versin
net olarak söyleyebilirim ki altyapımız bir çiftlik, torpilin kayırmanın ağababasının döndüğü bir yer
bu kulübe atatürk gibi biri lazım, o kişi de erden timur. derhal seçime gidilip başkan olarak seçilmelidir
alırsın 5i aynen alırsıngünaydın 5. yıldız sahibi cimbomlular
fark 9 pointe cıkınca görecegizalırsın 5i aynen alırsın
Heh bıraktığını açıkladığı gün bundan da bahsetmişti adam.Bu arada ET ağustos 2023'te muhteşem bir alt yapı projesi anlattı, herkes çok beğendi, tüm detaylar her şey hazırdı. Peki sonra ne oldu? Dursun Özbek projeyi uygulamaya geçirmek için tek bir yönetici bile atamadı.
3 hafta içinde 3 puan fark yerizfark 9 pointe cıkınca görecegiz
ligde bizi yenecek ekip yok3 hafta içinde 3 puan fark yeriz
göreceğizligde bizi yenecek ekip yok