GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_8596.webp

kasım sonundan beri takımın ayarı bozuk
bodrum maçından itibaren durum ;
20 resmi maç
11 galibiyet, 7 beraberlik, 2 mağlubiyet
sonumuz hayrolsun

İki maçta tam 15 gol yiyecektik tamam hocam laf etmeyelim, omurgali takımı da gördük, 3 direk 4 karşı karşıya kurtarış, adalet olsa 10-2 bitmişti mac
bu kafayla her maça 7-8 gol atmamız lazımdı. Niye eleştiriyoruz ki hocayı oyuncuları falan.

soyadı akman olsaydı kalırdı
akmanları çıkart hadi. yahu ufacık ufacık bebe gibi gözüküyor bizim alt yapıdaki çocukların hepsi. Bak diyelim torpil yok hepsi yetenekli ama senin ligin temaslı oyun istiyor; Alt yapıdaki stoperlere bakıyorum boyuna laf ettiğimiz cuesta gibiler.

akmanları çıkart hadi. yahu ufacık ufacık bebe gibi gözüküyor bizim alt yapıdaki çocukların hepsi. Bak diyelim torpil yok hepsi yetenekli ama senin ligin temaslı oyun istiyor; Alt yapıdaki stoperlere bakıyorum boyuna laf ettiğimiz cuesta gibiler.
yusuf akçiçeki izlerken wonderkid izlediğini anlıyorsun, bunu kaptıranlarından allah belasını versin

net olarak söyleyebilirim ki altyapımız bir çiftlik, torpilin kayırmanın ağababasının döndüğü bir yer

bu kulübe atatürk gibi biri lazım, o kişi de erden timur. derhal seçime gidilip başkan olarak seçilmelidir

yusuf akçiçeki izlerken wonderkid izlediğini anlıyorsun, bunu kaptıranlarından allah belasını versin

net olarak söyleyebilirim ki altyapımız bir çiftlik, torpilin kayırmanın ağababasının döndüğü bir yer

bu kulübe atatürk gibi biri lazım, o kişi de erden timur. derhal seçime gidilip başkan olarak seçilmelidir
Valla ET gelse 2 güne herifi yine bezdirir dinozor tayfa ve ahrazsaray taraftarı. Ben ET olsam kendi huzurumu bozup, yapmam bu işi.

günaydın 5. yıldız sahibi cimbomlular

Bu arada ET ağustos 2023'te muhteşem bir alt yapı projesi anlattı, herkes çok beğendi, tüm detaylar her şey hazırdı. Peki sonra ne oldu? Dursun Özbek projeyi uygulamaya geçirmek için tek bir yönetici bile atamadı.
Heh bıraktığını açıkladığı gün bundan da bahsetmişti adam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt