GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mhp'nin başına geçme işlerinin oluru var mı diyorsun? Ama hitap ettiği bir kitle varken düşman ettiği bir kitle de var.
Akpye başkan olması daha mümkün. MHP ve yapısını bilmeyenler bol keseden sallıyor. MHP de seçim usulü ama atama yoluyla olur başkanlıklar. Yani imkansız. Mhpnin başına şuanki 2. Başkanları geçecek, mevcut başkandan sonra.

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Akpye başkan olması daha mümkün. MHP ve yapısını bilmeyenler bol keseden sallıyor. MHP de seçim usulü ama atama yoluyla olur başkanlıklar. Yani imkansız. Mhpnin başına şuanki 2. Başkanları geçecek, mevcut başkandan sonra.

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cumhurbaşkanı Ali Koç olsun derse geçirmezler mi yani MHP'nin başına? Dediğin gibi gerçekten bilen biri değilim o yüzden soruyorum. Buradan baktığında denileni yapar gibiler çünkü.

Son düzenleme:
Az alkmaar da en cok maas alan oyuncu parrott, 980 bin yüro

Gerisini siz düsünün

Az alkmaar da en cok maas alan oyuncu parrott, 980 bin yüro

Gerisini siz düsünün
Ve bu adamlar 2 ayda bizi ve feneri 3 kere yendiler toplamda hem de rezil ederek..2 yilda fb ve gs yi ligde birbirleriyle oynadıkları maçlar dışında sadece 3 takım yenmiş.. Bizi hatay,fb yi geçen sezon ts bu sezon bjk..Düşünün 100 küsür maçtan bahsediyorum.Adamlar 4 maçta 3 kere yendiler ..Fb ve bjk twente yi de yenemediler hatta..

Sorsan hollanda ligini çoğu kişi beğenmez bizim ülkede öyle de yersiz bir ozguvenimiz var..

Bu hafta psv juventus'u,feyenoord milan'i sampiyonlar liginden eledi.. Ajax ve alkmaar da uefa da tur atladı.. Böyle bir haftayı biz yaşasak o hafta resmi bayram olarak falan kutlanırdı herhalde.

mapus günleri bitti. baba tahliye oldu.

selamun-aleyküm-kardeşlerim_638018.webp

Beşiktaş başkanının sanki olan bitenden rahatsız olduğu için yaparmış gibi çıkıp üstüne basa basa "biz de aynı hakemi, ÖZELLİKLE AYNI HAKEMİ, derbilere istiyoruz" demesi de hiç masum değil. Bizim istemediğimiz "aynı hakem" bir de GS-BJK derbisine ve FB-BJK derbisine atansın diye şimdiden yol yapıyorlar. O açıklama Fener'in tezgahıyla yapılmadıysa ne olayım.

Arkadaşlar merhaba konusu burası değil biliyorum ama bu özel sağlık sigortası allianz vs gibi yerlerde çalışan biri aramızda var mıdır? Bir ameliyat durumum mevcut saçma sapan red yemişim bunla ilgili destek olabilecek bir arkadaş bana ulaşabilirse çok sevinirim

400 bin tldir o.

ulan bir iddia atmışsın ortaya kaybolmuşsun :d

Euro 35 Lira civariyken imzaladi o sözlesmeyi. Sen Efe 11-12 bin € net sözlesmemi imzalamistir diyorsun? O parayi Almanyada zorlasa 5. ligde bile alabilir.

Cocugun birde piyasasi var. Serbest kalsa senin dedigin rakamin rahat bir 15-20 katini alirdi diye düsünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt