Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
Futbolcu bilgisi 0 bir tdye sahip olmak canımı sıkıyor artık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Konyaspor, Kayserispor maçının tekrarlanması için başvuru yapmış.
Akpye başkan olması daha mümkün. MHP ve yapısını bilmeyenler bol keseden sallıyor. MHP de seçim usulü ama atama yoluyla olur başkanlıklar. Yani imkansız. Mhpnin başına şuanki 2. Başkanları geçecek, mevcut başkandan sonra.Mhp'nin başına geçme işlerinin oluru var mı diyorsun? Ama hitap ettiği bir kitle varken düşman ettiği bir kitle de var.
Erken değil mi?
Bravo hocam, anlatamiyoruzFutbolcu bilgisi 0 bir tdye sahip olmak canımı sıkıyor artık
Cumhurbaşkanı Ali Koç olsun derse geçirmezler mi yani MHP'nin başına? Dediğin gibi gerçekten bilen biri değilim o yüzden soruyorum. Buradan baktığında denileni yapar gibiler çünkü.Akpye başkan olması daha mümkün. MHP ve yapısını bilmeyenler bol keseden sallıyor. MHP de seçim usulü ama atama yoluyla olur başkanlıklar. Yani imkansız. Mhpnin başına şuanki 2. Başkanları geçecek, mevcut başkandan sonra.
NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ve bu adamlar 2 ayda bizi ve feneri 3 kere yendiler toplamda hem de rezil ederek..2 yilda fb ve gs yi ligde birbirleriyle oynadıkları maçlar dışında sadece 3 takım yenmiş.. Bizi hatay,fb yi geçen sezon ts bu sezon bjk..Düşünün 100 küsür maçtan bahsediyorum.Adamlar 4 maçta 3 kere yendiler ..Fb ve bjk twente yi de yenemediler hatta..Az alkmaar da en cok maas alan oyuncu parrott, 980 bin yüro
Gerisini siz düsünün
Efe Akmana 400 bin euro maaş veren bu takımı artık bırakıyorum
lanet olsun
oha böyle bir şey olamazEfe Akmana 400 bin euro maaş veren bu takımı artık bırakıyorum
lanet olsun
Cuuussss. Dalga mi geçiyor bunlar bizimleEfe Akmana 400 bin euro maaş veren bu takımı artık bırakıyorum
lanet olsun
400 bin tldir o.Efe Akmana 400 bin euro maaş veren bu takımı artık bırakıyorum
lanet olsun
400 bin tldir o.
ulan bir iddia atmışsın ortaya kaybolmuşsun :d