GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sara toparlamazsa zamanla evrileceğimiz 11;

osimhen-morata
yunus
barış-torreira-lemina-fran
apo-sanchez-cuesta
muslera​
Cuesta yi hiçbir 11'e koymamak lazım.. Bu herifin önümüzdeki fiksturde bizi yakmama ihtimali yok..Rize maçının ilk yarında Bike kendini attirmayi basariyordu

amrabata nasıl 15 vermişler yalnız harbi büyük paraymış, leminanın sol bacağı etmeyen bi yeteneksiz
fenerlierde aynısı diyorr
1740470296947.webp

Katılmakla birlikte, futbolcuların yüzde doksanı falan çalışmıyor izlenimi vermekte sahada. Okan'ın antrenmanlarında mı bir sıkıntı var, ya da futbolcular mı kendisini hiç sallamıyor bilmiyorum. Bildiğim şey Okan'ın tedrisatından geçen topçulara bir haller oluyor, kağnıya dönüyorlar. Biraz FT gibi otoriter olunmalı bana kalırsa, Okan'ın gram otoriter olduğunu sanmıyorum.
Ben 41 yasindayim daha bugüne kadar idman konusunda avrupa seviyesinde olan 1 tane yerli hoca görmedim, hepsi rezalet yani sadece Okan değil buna çok ovdukleri nuri Şahin dahil ,torpille yada vasat adamların pro lisans verdiği bir ülkede hocalardan çok şey beklememek lazım, belki bir ihtimal hoca uyanık olurda Avrupalıların iyi yardımcılar getirirse ozaman bu fiziksel idman konusunu çözebilir ama onuda yapmıyor çünkü çoğu yerli hoca mahalleden okey arkadaşlarını topluyor en güzel örneğide bizim hoca ,yanındaki adamların hepsini topla yarım hoca etmez

Oyundan bağımsız dünki 11 kısır bir 11 di bizim için.
Ahmet yerine o paraya Mertens ikamesi alınmalıydı.

Kısır ilk 11 değildi bence yau

Takım serbest düşüşte fiziksel olarak bu bir gerçek

Mesela formda oldukları bi Barış Sara Yunus üçlüsü önünde Osimhen düşün

Kısır olmasını asla bekleyemem

Ama Barış bile artık yorgunluktan bayılacak gibi duruyor bazen

Tükendiler işte kısacası

Dar kadro + yüksek efor gerektiren oyunun acısını çekiyoruz.

Dün ligin 1. Yarısındaki Galatasaray olsaydı 3’ten aşağı atmazdık

Okan hoca belli etmemeye çalışıyor ama adeta hayatının td’lik dersini alıyor şu anda. Röportajlarında falan cümle aralarında belli oluyor bu. 13-14 kişiyle tüm sezon aynı şekilde gideriz diye düşünüyordu zira

Sarayi sakatlik dönemindeki iğneler sisirdi diyor herkeste üzerinden epey dönem geçti yani dr heyeti bu konuya çözüm bulamıyor mu ödemi atamiyormu

Fizik berbat.Iq yerlerde.Zeka ve yaratıcılık yok.Bunları çözmesi gerekiyor Okan'ın.Zorla Lemina'yı aldırmasak dün tersten görürdük ebemizin nişan gününü.

amrabata nasıl 15 vermişler yalnız harbi büyük paraymış, leminanın sol bacağı etmeyen bi yeteneksiz
abisi de kendisi de guresci bu daha yeteneksiz vucut kasip libero olmus iste. aslinda cok anlam yukluyoruz 6 numaraya ama eskiden beridir futbolun yeteneksiz ve hammal oyuncularinin rol aldigi bir bolgedir

osimhen kpasa da olmazsa kutucuynan azabı yasariz

morata ne durumda acaba

yunus döndü derken o da cezaliymis

önümüzdeki 9 musabakayı alirsak sampiyonlugu ilan ediyoruz matematige göre

dolayisiyla son derece mühim bi müsabaka

Sarayi sakatlik dönemindeki iğneler sisirdi diyor herkeste üzerinden epey dönem geçti yani dr heyeti bu konuya çözüm bulamıyor mu ödemi atamiyormu
bence tam anlamıyla iyileşmeden sahaya attı alternatif yok diye oynatarak toparlamaya çalışıyor sarayı
bazı isimleri dinlendirmek lazım

Renktaş bu iğneler vs konusunda biraz bilgi sahibiyim; tabii forumda doktorlar da mevcut onlar daha iyi açıklayabilir

Ancak bu vücut yapısıyla alakalı bir şey. Gerçekten senin DNA’na kalan bir iş.

Bazı insanlar sadece 1-2 günde dahi 7-8 kilo ödem tutabiliyor ve atması baya vakit alabiliyor hele iğne gibi durumlarda iş farklı.

Bi de Messi örneği verdim işte, adam hayatı boyunca 100’den fazla maça çıktı bu şekilde, ama adamın vücudu resmen biçilmiş kaftandı işte, asla su tutmuyor ödem yapmıyordu

en son sakatlıktan dolayı bileği şişti Messi’nin hatırlarsınız, 3 gün sonra normale dönmüştü olacak iş değil

allah korusun dalak böbrek girerim valla getirene

İlkay kadroda olsun, oynasın. İlkay yeri gelir 8 de oynar. Kadromuzda olmasının zararı olmaz bence.

Ama bu takıma çalımcı hızlı vs bi 10 numara da şart.

İlkay var diye Rafa tarzı bi oyuncu alınmazsa problem o olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt