Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
amrabata nasıl 15 vermişler yalnız harbi büyük paraymış, leminanın sol bacağı etmeyen bi yeteneksiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçen itiraf etti zaten fiziksel antrenman yapmadığımızı.
Oyuncular kendi çalışmıyorsa takım fizik idmanı yapmıyor.
Neydi periyodizasyon mu ne vardı gerçi![]()
Cuesta yi hiçbir 11'e koymamak lazım.. Bu herifin önümüzdeki fiksturde bizi yakmama ihtimali yok..Rize maçının ilk yarında Bike kendini attirmayi basariyordusara toparlamazsa zamanla evrileceğimiz 11;
osimhen-morata
yunus
barış-torreira-lemina-fran
apo-sanchez-cuesta
muslera
fenerlierde aynısı diyorramrabata nasıl 15 vermişler yalnız harbi büyük paraymış, leminanın sol bacağı etmeyen bi yeteneksiz
Ben 41 yasindayim daha bugüne kadar idman konusunda avrupa seviyesinde olan 1 tane yerli hoca görmedim, hepsi rezalet yani sadece Okan değil buna çok ovdukleri nuri Şahin dahil ,torpille yada vasat adamların pro lisans verdiği bir ülkede hocalardan çok şey beklememek lazım, belki bir ihtimal hoca uyanık olurda Avrupalıların iyi yardımcılar getirirse ozaman bu fiziksel idman konusunu çözebilir ama onuda yapmıyor çünkü çoğu yerli hoca mahalleden okey arkadaşlarını topluyor en güzel örneğide bizim hoca ,yanındaki adamların hepsini topla yarım hoca etmezKatılmakla birlikte, futbolcuların yüzde doksanı falan çalışmıyor izlenimi vermekte sahada. Okan'ın antrenmanlarında mı bir sıkıntı var, ya da futbolcular mı kendisini hiç sallamıyor bilmiyorum. Bildiğim şey Okan'ın tedrisatından geçen topçulara bir haller oluyor, kağnıya dönüyorlar. Biraz FT gibi otoriter olunmalı bana kalırsa, Okan'ın gram otoriter olduğunu sanmıyorum.
Oyundan bağımsız dünki 11 kısır bir 11 di bizim için.
Ahmet yerine o paraya Mertens ikamesi alınmalıydı.
skysports yazdiMourinho'nun ırkçılığı dünya basınında yer aldı mı acaba?
abisi de kendisi de guresci bu daha yeteneksiz vucut kasip libero olmus iste. aslinda cok anlam yukluyoruz 6 numaraya ama eskiden beridir futbolun yeteneksiz ve hammal oyuncularinin rol aldigi bir bolgediramrabata nasıl 15 vermişler yalnız harbi büyük paraymış, leminanın sol bacağı etmeyen bi yeteneksiz
bence tam anlamıyla iyileşmeden sahaya attı alternatif yok diye oynatarak toparlamaya çalışıyor sarayıSarayi sakatlik dönemindeki iğneler sisirdi diyor herkeste üzerinden epey dönem geçti yani dr heyeti bu konuya çözüm bulamıyor mu ödemi atamiyormu
hep dedik bağırdık burada tempolu klas bi 10 no alın diyeOyundan bağımsız dünki 11 kısır bir 11 di bizim için.
Ahmet yerine o paraya Mertens ikamesi alınmalıydı.
Onu unut sen.hep dedik bağırdık burada tempolu klas bi 10 no alın diye
Sarayi sakatlik dönemindeki iğneler sisirdi diyor herkeste üzerinden epey dönem geçti yani dr heyeti bu konuya çözüm bulamıyor mu ödemi atamiyormu
allah korusun dalak böbrek girerim valla getireneOnu unut sen.
Yeni sezonda da ilkaya yillik 10M verip getirecekler
allah korusun dalak böbrek girerim valla getirene
Bati Avrupa'daki spor sitelerinde manset oldu.Mourinho'nun ırkçılığı dünya basınında yer aldı mı acaba?