Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.059
- 3.683
Ben bir şey mi kaçırdım? Dün yenildik mi?
Şu ortadaki A Spor'da yorumcuyken tarafsız ayağına taraflı yorumlar yapıyodu kanks yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olmaz öyleSen iptal et bizi karistirma kendi ozeline.
O kadar basit olsaydi keske.Bir tane dumenden bir sportif direktor italyan
full yetkileri Gardiye versinler
bitti gitti
tarafsızlık beklemiyorum da birilerinin borazanı gibiler bunlar hepŞu ortadaki A Spor'da yorumcuyken tarafsız ayağına taraflı yorumlar yapıyodu kanks yav![]()
O kadar basit olsaydi keske.
Aslında şu algı operasyonu bir yandan irrite edici bir yandan da işimize geliyor.fb lileri ve malum partilileri dinlemeye ve anlamaya çalışmaktan vazgeçin rahatlayacaksınız
İbrahim ve Abdullah varken yapamazlar tabi ben boşuna bir futbol aklı getirilmeli demiyorumbunlar gardisiz yuksek kalibre transferleri yapamaz
Morata icin gardiye yalvarmislar coz diye
Sabah yedekler rejenarasyon yaptı. As kadro izinliydi. KlasikBugün antrenman var mıydı @Uğur İz
Kim sakat kim değil yarın anlarız o zaman.Sabah yedekler rejenarasyon yaptı. As kadro izinliydi. Klasik
Sonucu nasil yorumluyorsun? Sampiyonluk oranlari ne?Şu ortadaki A Spor'da yorumcuyken tarafsız ayağına taraflı yorumlar yapıyodu kanks yav![]()
İbrahim ve Abdullah varken yapamazlar tabi ben boşuna bir futbol aklı getirilmeli demiyorum
Ben Gsyiad tayfadan kurtulabileceğimizi sanmıyorum.İbrahim ve Abdullah varken yapamazlar tabi ben boşuna bir futbol aklı getirilmeli demiyorum
Paşalar çok yoruldular tabii. Kendilerini parçaladılar. Ulan Okan.Sabah yedekler rejenarasyon yaptı. As kadro izinliydi. Klasik
13 yaşında çocuğu niye bilesin şu an u14leri biliyor musunki
Boşuna abartılan bir mevzu