- 10 Mart 2013
- 121.620
- 158.413
- 5.068
Twitterda popüler vidyo 1 haftadırbu ne olm yha![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Twitterda popüler vidyo 1 haftadırbu ne olm yha![]()
Bu soruyu Sergene yöneltmen doğru olacaktır13 yaşında çocuğu niye bilesin şu an u14leri biliyor musunki
Boşuna abartılan bir mevzu
gollerden biri faul diğeri uyduruk penaltıfbden 3 yılda 2 gol yedik ads bile daha çok atmıştır muht :d
fbden 3 yılda 2 gol yedik ads bile daha çok atmıştır muht :d
şampiyon olacağımız son yılın keyfini çıkaralım derimgalatasaray camiasının gelen tehlikenin farkında olmadığını düşünüyorum cafer
galatasaray zayıh hcoası ve kötü yönetimi ile saha içinde düşüşe geçti
yetmedi galatasaray türkiyede koç ve acun eliyle yalnızlaştırılıyor, şeytanlaştırılıyor ve yalnızlaştırılıyor
kimse de buna dur demiyor diyemiyor
saçma sapan reaksiyonalr veriyor yönetim
bakın yabancı hakemdeki tavrımız, ırkçılık meselesindeki iddiamız tamamı saçma sapan tavırlar
sıcağıyla herkese hoş geliyor ama çok kötü bir yönetim ve iletişim stratejisi ile gelecek yılları eliyle rakibine teslim ediyor
hele hele bu sene şampiyonluk giderse gireceğimiz girdabın sonu yok
Haziran bir gelsin.Yerelde sampiyon olacak, avrupada da ceyrek final oynatacak hoca nöbetimiz ne zaman başlıyor
Seneye şöyle güzel bi 8.lik iyi gelir bünyeye.şampiyon olacağımız son yılın keyfini çıkaralım derim
Seneye şöyle güzel bi 8.lik iyi gelir bünyeye.
Arada nadasa bırakmak lazım zihni.
Seneye Okanlı veya Okansız GS
3 yıldır çok yıprandım Motz. Bütün planlarımı Gs maçına göre ayarlar oldum.
Gondermek sorun degil. Yerine kim gelecek orasi onemli. 3 sene ust uste sampiyon hocayi gonderirken yerine getirecegin adami iyi arastirip getirmeleri lazim. Oyle no name birinin bu durumda olamayacagi asikar cunku kredisi en fazla 3 ay olur bu Twitter tayfasi dururken.
Ben bir şey mi kaçırdım? Dün yenildik mi?
Gondermek sorun degil. Yerine kim gelecek orasi onemli. 3 sene ust uste sampiyon hocayi gonderirken yerine getirecegin adami iyi arastirip getirmeleri lazim. Oyle no name birinin bu durumda olamayacagi asikar cunku kredisi en fazla 3 ay olur bu Twitter tayfasi dururken.
Ekli dosyayı görüntüle 280969
Ne zaman Dursun Ozbek dogru bir futbol akli getirirse o zaman yeni hoca konusunda dogru bir beklenti olabilir. Ibrahim ve Abdullah denen herifler yeni hocayla calisacaksa zaten gecmis olsun.
Sen iptal et bizi karistirma kendi ozeline.3 yıldır çok yıprandım Motz. Bütün planlarımı Gs maçına göre ayarlar oldum.
Digitürkü iptal edip kafa dinlemeyi hak ettim bence.