GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün, acunun okadar saçma söylediği şeyler arasında tek doğru sözü, bundan sonra tüm maçları yabancı hakemler yönetsin sözü kesinlikle doğru bu konuda keske bizde söylesek tabi ucl hakemleri olmali

fbden 3 yılda 2 gol yedik ads bile daha çok atmıştır muht :d

galatasaray camiasının gelen tehlikenin farkında olmadığını düşünüyorum cafer

galatasaray zayıh hcoası ve kötü yönetimi ile saha içinde düşüşe geçti

yetmedi galatasaray türkiyede koç ve acun eliyle yalnızlaştırılıyor, şeytanlaştırılıyor ve yalnızlaştırılıyor

kimse de buna dur demiyor diyemiyor

saçma sapan reaksiyonalr veriyor yönetim

bakın yabancı hakemdeki tavrımız, ırkçılık meselesindeki iddiamız tamamı saçma sapan tavırlar

sıcağıyla herkese hoş geliyor ama çok kötü bir yönetim ve iletişim stratejisi ile gelecek yılları eliyle rakibine teslim ediyor

hele hele bu sene şampiyonluk giderse gireceğimiz girdabın sonu yok

galatasaray camiasının gelen tehlikenin farkında olmadığını düşünüyorum cafer

galatasaray zayıh hcoası ve kötü yönetimi ile saha içinde düşüşe geçti

yetmedi galatasaray türkiyede koç ve acun eliyle yalnızlaştırılıyor, şeytanlaştırılıyor ve yalnızlaştırılıyor

kimse de buna dur demiyor diyemiyor

saçma sapan reaksiyonalr veriyor yönetim

bakın yabancı hakemdeki tavrımız, ırkçılık meselesindeki iddiamız tamamı saçma sapan tavırlar

sıcağıyla herkese hoş geliyor ama çok kötü bir yönetim ve iletişim stratejisi ile gelecek yılları eliyle rakibine teslim ediyor

hele hele bu sene şampiyonluk giderse gireceğimiz girdabın sonu yok
şampiyon olacağımız son yılın keyfini çıkaralım derim

Buruk beye samp olduktan sonra dehleyebilirmiyiz

@Uğur İz
@Alper Altun
Gondermek sorun degil. Yerine kim gelecek orasi onemli. 3 sene ust uste sampiyon hocayi gonderirken yerine getirecegin adami iyi arastirip getirmeleri lazim. Oyle no name birinin bu durumda olamayacagi asikar cunku kredisi en fazla 3 ay olur bu Twitter tayfasi dururken.

1740497649182.webp

Ne zaman Dursun Ozbek dogru bir futbol akli getirirse o zaman yeni hoca konusunda dogru bir beklenti olabilir. Ibrahim ve Abdullah denen herifler yeni hocayla calisacaksa zaten gecmis olsun.

Düşünsenize haziranda alman bir hoca gelmiş, eylüle kadar butun transferler yapilmis 🤤

Gondermek sorun degil. Yerine kim gelecek orasi onemli. 3 sene ust uste sampiyon hocayi gonderirken yerine getirecegin adami iyi arastirip getirmeleri lazim. Oyle no name birinin bu durumda olamayacagi asikar cunku kredisi en fazla 3 ay olur bu Twitter tayfasi dururken.

Ekli dosyayı görüntüle 280969

Ne zaman Dursun Ozbek dogru bir futbol akli getirirse o zaman yeni hoca konusunda dogru bir beklenti olabilir. Ibrahim ve Abdullah denen herifler yeni hocayla calisacaksa zaten gecmis olsun.

Bir tane dumenden bir sportif direktor italyan

full yetkileri Gardiye versinler

bitti gitti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt