GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bi suru gereksize para harcayacagimiza adam gibi Osi'ye kullansak ne olur sanki?

Free agent topcularla kadro yapilabilir

Cuesta elden çıkarılır, çıkarılmazsa da yedek stoper ve yedek sağ bek olarak takılır. Yedeğin yedeeee biçiminde.

Seneye kendi evimizde oynadığımız basit maçlarda ve TR Kupasında forma giyse, 15-20 maç katkı sağlar. Sanchez'i falan dinlendirmede işe yarar.

Cuesta gibi keresteden bile faydalanabilirsin. "Doğru" hamleleri yaparsan tabii.
Yararlanamazsin yaw. Adamin ziplama kabiliyetini gectim rakibe temasi yok.

devlet yapıkredinin ve amerikalı bankanın para çıkışını araştiriyor

yönlendirme varmı diye

operasyon başlıyor :)

Bana göre her daim hayal satmaktı. Hiç bir zaman bonservisinin alınacağına ihtimal vermedim hem o parayı tek oyuncuya biz veremeyiz hem biz verecek olsak bile Osimhen kariyerini burada sürdürmek istemez diye düşünüyordum. Gider PL'ye 5-6 sene sonra döner zaten.
Ya versek bile dusunsene, 70m Euro gibi Turk takimlari icin ve Avrupa takimlarinin %95'i icin ucuk bir sayiyi bonservis olarak vermissin. O oyuncu sakatlansa, sezonu kapasa olusacak elestirileri, heba edilen milyonlarca Euroyu dusun ki biz Avrupa'daki o takimlar gibi yuksek sponsorluk ve yayin gelirlerimiz olmadigi icin transferi kompanse edecek bir durumumuz da yok.

Adam sakatlanmasin diye ustune titreriz, tum herkesin odak noktasi o olur vs vs. Yani isimize gelmez.

kesinlikle.

yaz dönemi yapılanmasında, tam iki ucu keskin bıçak durumunda olacağız bence. ya batacağız, ya çıkacağız.

aslında fb ve bjk'ye göre ana omurgamız kesinlikle daha iyi. doğru yapılacak hamleler ile yapılacak akıllıca bir refreshsiyon, takımımızı şaha kaldıracaktır.

tabi mevcut yöneticilerle değil. onların yapacağı maksimum iş, cuesta gibi bir adamı 8 m euro bonservis ile almak olacaktır.

:p

bizim fenerli yönetimde açıklama yapmalı ,bundan sonraki lig macları yabancı hakemler olmalı ama hepsi fifa kokartlı hakemler gibi kriterleri belirterek

hiçbir acıklama yapmıyoruz sonra okan hocanın yaptıgı gibi,bize marstan bile hakem gelse filan gibi sacmalıyoruz

Oha, ayni pozisyondan 3 ayri XG mi cikarilmis? Sacmalik resmen. Bu heriflerin 1 tane ciddi pozsiyonu var, 1 de Oguz'un ortasinin kaleye kavis aldigi pozisyon var, baska da bir sey yok. Nasil aldilar bu kadar XG'yi diyordum ben de.

xG öyle bir şey zaten. Çekilen her şutun gol olasılıklarının üst üste toplanması. Böyle olunca aynı pozisyondan 3-5 ayrı xG çıkıp toplanıyor, ancak tersine mesela bomboş kale yanındakine pas verdiysen ya da bir sebepten vurmadıysan 0 xG o pozisyondan...

xG öyle bir şey zaten. Çekilen her şutun gol olasılıklarının üst üste toplanması. Böyle olunca aynı pozisyondan 3-5 ayrı xG çıkıp toplanıyor, ancak tersine mesela bomboş kale yanındakine pas verdiysen ya da bir sebepten vurmadıysan 0 xG o pozisyondan...
O zaman bu istatistigi artik pek kaale almayacagim. Cok sacmalik dolu.

O zaman bu istatistigi artik pek kaale almayacagim. Cok sacmalik dolu.
Asist de bir nevi böyle. Kaleci degaj dikip santrafor oyuncusu bu topu alıp rakiplerini eksilterek bireysel çabasıyla gol attığında kaleciye asist yazıyor. Yine birinin sırtına çarpıp takım arkadaşının önünde kalan topu kaleye sokması da asist.

Verilerin ne olduğunu bilmek kadar ne anlama geldiği de önemli. İstatistik salt haliyle yanıltıcı olabiliyor.

e
Ya versek bile dusunsene, 70m Euro gibi Turk takimlari icin ve Avrupa takimlarinin %95'i icin ucuk bir sayiyi bonservis olarak vermissin. O oyuncu sakatlansa, sezonu kapasa olusacak elestirileri, heba edilen milyonlarca Euroyu dusun ki biz Avrupa'daki o takimlar gibi yuksek sponsorluk ve yayin gelirlerimiz olmadigi icin transferi kompanse edecek bir durumumuz da yok.

Adam sakatlanmasin diye ustune titreriz, tum herkesin odak noktasi o olur vs vs. Yani isimize gelmez.
35-40 arasına biter bu transfer istediğimiz sürece.
Tff başkanı olacak o herif geçen hafta çıktı harcama limiti hakkında boş yaptı, kulüpler geliri kadar harcayacak falan diye yolunu yaptı.
Muhtemelen bu iş ciddi, yazın geldiğinde bu konu hakkında bir aksiyon alınacak ki yolumuza taş koymaya çalışıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt