Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
hoca çok büyük saçmaladı vincic konusunda ya
yabancı hakem iyiyse yönetsin abi işimize gelir manyak mısınız nesiniz
sadece hakem konusundamı saçmalıyor sence????
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hoca çok büyük saçmaladı vincic konusunda ya
yabancı hakem iyiyse yönetsin abi işimize gelir manyak mısınız nesiniz
Yararlanamazsin yaw. Adamin ziplama kabiliyetini gectim rakibe temasi yok.Cuesta elden çıkarılır, çıkarılmazsa da yedek stoper ve yedek sağ bek olarak takılır. Yedeğin yedeeee biçiminde.
Seneye kendi evimizde oynadığımız basit maçlarda ve TR Kupasında forma giyse, 15-20 maç katkı sağlar. Sanchez'i falan dinlendirmede işe yarar.
Cuesta gibi keresteden bile faydalanabilirsin. "Doğru" hamleleri yaparsan tabii.
Ya versek bile dusunsene, 70m Euro gibi Turk takimlari icin ve Avrupa takimlarinin %95'i icin ucuk bir sayiyi bonservis olarak vermissin. O oyuncu sakatlansa, sezonu kapasa olusacak elestirileri, heba edilen milyonlarca Euroyu dusun ki biz Avrupa'daki o takimlar gibi yuksek sponsorluk ve yayin gelirlerimiz olmadigi icin transferi kompanse edecek bir durumumuz da yok.Bana göre her daim hayal satmaktı. Hiç bir zaman bonservisinin alınacağına ihtimal vermedim hem o parayı tek oyuncuya biz veremeyiz hem biz verecek olsak bile Osimhen kariyerini burada sürdürmek istemez diye düşünüyordum. Gider PL'ye 5-6 sene sonra döner zaten.
kesinlikle.
yaz dönemi yapılanmasında, tam iki ucu keskin bıçak durumunda olacağız bence. ya batacağız, ya çıkacağız.
aslında fb ve bjk'ye göre ana omurgamız kesinlikle daha iyi. doğru yapılacak hamleler ile yapılacak akıllıca bir refreshsiyon, takımımızı şaha kaldıracaktır.
tabi mevcut yöneticilerle değil. onların yapacağı maksimum iş, cuesta gibi bir adamı 8 m euro bonservis ile almak olacaktır.
yarıda kapattım sanki fener 6 puan öndeymiş gibi yorumlar var taktik dehalar diyorlar 2 tarafta üzülmedi diyorlar yuh
Oha, ayni pozisyondan 3 ayri XG mi cikarilmis? Sacmalik resmen. Bu heriflerin 1 tane ciddi pozsiyonu var, 1 de Oguz'un ortasinin kaleye kavis aldigi pozisyon var, baska da bir sey yok. Nasil aldilar bu kadar XG'yi diyordum ben de.
O zaman bu istatistigi artik pek kaale almayacagim. Cok sacmalik dolu.xG öyle bir şey zaten. Çekilen her şutun gol olasılıklarının üst üste toplanması. Böyle olunca aynı pozisyondan 3-5 ayrı xG çıkıp toplanıyor, ancak tersine mesela bomboş kale yanındakine pas verdiysen ya da bir sebepten vurmadıysan 0 xG o pozisyondan...
Asist de bir nevi böyle. Kaleci degaj dikip santrafor oyuncusu bu topu alıp rakiplerini eksilterek bireysel çabasıyla gol attığında kaleciye asist yazıyor. Yine birinin sırtına çarpıp takım arkadaşının önünde kalan topu kaleye sokması da asist.O zaman bu istatistigi artik pek kaale almayacagim. Cok sacmalik dolu.
yarıda kapattım sanki fener 6 puan öndeymiş gibi yorumlar var taktik dehalar diyorlar 2 tarafta üzülmedi diyorlar yuh
35-40 arasına biter bu transfer istediğimiz sürece.Ya versek bile dusunsene, 70m Euro gibi Turk takimlari icin ve Avrupa takimlarinin %95'i icin ucuk bir sayiyi bonservis olarak vermissin. O oyuncu sakatlansa, sezonu kapasa olusacak elestirileri, heba edilen milyonlarca Euroyu dusun ki biz Avrupa'daki o takimlar gibi yuksek sponsorluk ve yayin gelirlerimiz olmadigi icin transferi kompanse edecek bir durumumuz da yok.
Adam sakatlanmasin diye ustune titreriz, tum herkesin odak noktasi o olur vs vs. Yani isimize gelmez.