Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 17.144
- 23.630
- 2.393
Amatör kötülük dedi diye 4 mac ceza aldı adam.Bi ara ağzını açsa 6-7 maç veriyorlardı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Amatör kötülük dedi diye 4 mac ceza aldı adam.Bi ara ağzını açsa 6-7 maç veriyorlardı.
aslında ikisi de faydalı topçular ikili mücadele canavarları ama diğer kanatta yeteneği yüksek oyun kurucu bir adam oynamalı.Hersey iyi güzelde burda Sallai'nin önce top kontrolüne bakip kafami vuruyorum sonrada Sara'ya pas verene kadar ne kadar zamanin geçtigine bakarak. Ofansif anlamda hem Sallai hemde Baris Alper'in topa 5 kere deyip oynamalari bizim ofansiz hizimizi öldürüyor.
Şurda futbol oynayası geliyo insanınMüthiş 1 zemin..
Futbol oyun zekası+yetenek+pozisyon bilgisiyle oynanıyor.
Altyapılar'da orta saha ve sağ bektim Halı Saha Maçları'nda ise belirli 1 düzen yok sağ bek stoper orta saha takılıyozhalı sahada mevkin ne kanks senden tempolu bir sağ bek havası alıyorum
Uzun yazılarla cevap gelebiliryok mu forumda bi zemin uzmanı yorumlasın
Forumu misafire kapatin abi boyle yorumlari uye olmayanlar gormesin bari ya
İyice reklam oluyoruz
Ektirmedim knk dahaKac greft ektirdin samim
Sen olayı kan davasına çevirmiş durumdasın.Okanın neyi var diyosan ben sana ne anlatabilirim ki
Üye görüşü sekmesinde trde antrenman yetersizliği konusu var dün oraya neyinin olmadığıyla ilgili 200 tane madde yazdım oku lütfen ve rica ediyorum artık okanı savunma ya da niye gitsin ki deme,diyeceksen beni alıntılama
Şu an okanı tartışma konusu zaten çoktan kapandı geride kaldı orayı geçtik,yazın elveda diyip nasıl yapılanacaz kimle yapılanacaz o noktadayız bu minvalde şeyler yaz onu da ben okuyayım
Kaç paraya acaba? Yanlışım yoksa 230 milyon TL mi ne olması lazım ama yıllık mı toplam mı o net değildi herhalde.Galatasaray, PASSOLİG ile olan sözleşmesini 2030 yılına kadar uzattı. (Salim Manav)