GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hersey iyi güzelde burda Sallai'nin önce top kontrolüne bakip kafami vuruyorum sonrada Sara'ya pas verene kadar ne kadar zamanin geçtigine bakarak. Ofansif anlamda hem Sallai hemde Baris Alper'in topa 5 kere deyip oynamalari bizim ofansiz hizimizi öldürüyor.
aslında ikisi de faydalı topçular ikili mücadele canavarları ama diğer kanatta yeteneği yüksek oyun kurucu bir adam oynamalı.

Galatasarayiymis okaniymis 3-5-2siymjs bıraktım. Takim değiştiriyorum, kafam rahat olacak. Sizleride beklerim

Futbol oyun zekası+yetenek+pozisyon bilgisiyle oynanıyor.
1740666790149.webp

Hakemler niye açıklanmadı acaba

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Okanın neyi var diyosan ben sana ne anlatabilirim ki

Üye görüşü sekmesinde trde antrenman yetersizliği konusu var dün oraya neyinin olmadığıyla ilgili 200 tane madde yazdım oku lütfen ve rica ediyorum artık okanı savunma ya da niye gitsin ki deme,diyeceksen beni alıntılama

Şu an okanı tartışma konusu zaten çoktan kapandı geride kaldı orayı geçtik,yazın elveda diyip nasıl yapılanacaz kimle yapılanacaz o noktadayız bu minvalde şeyler yaz onu da ben okuyayım
Sen olayı kan davasına çevirmiş durumdasın.
Okan osursa neden osuruyor insan osurur mu inek mi bu metan gazı be kadar zararlı biliyor musun diye eleştirmek için çabalarsın.

Her dakika, her saniye, her konuda okan da okan.
Ben bile bezdim artık yani.

Negatif düşüncelerle toplumun zehirlenmesini çekmek zorunda değiliz.
Varsa aranda bir problem twitterden her saat başı istediğini yaz.

Her yeni bir konunun sayfasını açtığımda. Okan şöyle okan böyle bunun da bir noktası olmalı.
Eleştirmek ayrı takıntı haline getirmek ayrı.

Adamı zorla okan fanı yaparsınız.
Önüne geleni ilk siz yiyip sonra neden şöyle böyle yapamadı diye t.d. eleştirmek eleştiri değil ego tatminidir.

Okan bu ülkeye göre gayet dr başarılı teknik direktör sen tiki taka bekleyebilirsin başkası şampiyonluk bekliyor. Bu sene deşampiyonluğa ulaştığında 4 lig 1 türkiye kupasına sahip olacak.
Varsa aynı performansı sergileyebilecek teknik direktör adayın ligdeki herhangi bir takıma referans olup ilk şampiyonluğunu alarak başlayabiliriz.

İtalyanın en iyi hocalarını da, portekiz liginde uzay futbolu oynatanları da, ispanya liginde tiki takanın dünyayı kasıp kavurmasında ön ayak olanını da getirdik gördük.

Varsa buna karşı bir başarılı argümanın anlat.
Yoksa da sezon bitene kadar en azından bir kendimizi tutalım sonra ne olacaksa olur zaten.

Siz arabesk yaşam istiyorsunuz ama okan gitsin tam bir kaos yaşayalım. Her türlü aşağılık hareket 3-4 ay yapılsın.
Siz ortalıkta haklıyız diye gezin. Sonra da tüh nasıl şampiyonluk gitti diye ağıt yakarız topluca.

Birlik olacaksanız, takıma psikolojik olarak destek olmayacaksanız bile negatif basmayın abi yeter yani.
Zaten ülkede nefes alamıyoruz, bok gibi bir yaşamın parçalarıyız. Gelip buraya 2 stress atıp deşarj olalım diyoruz burası da vurun kahpeye film setine dönmüş durumda.

Galatasaray, PASSOLİG ile olan sözleşmesini 2030 yılına kadar uzattı. (Salim Manav)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt