Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.753
- 26.553
- 1.988
Aşırı sevgi gösterisiNiye yasaklandın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aşırı sevgi gösterisiNiye yasaklandın
Üstad o dinlemesin bu dinlemesin şu dinlemesinolm izleme şunları
IQ düşürücü bir video cidden. 17 saniye falan dayandım - ileri bi tıkladım neymiş diye ..."Orman...." "ORMAN KANUNLARI" duydum ve milisaniyede videoyu kapattım.
Mourinho vincice sen toshacklisin yerli hakemlerde toshack yok mu demis acik acikÜstad o dinlemesin bu dinlemesin şu dinlemesin
Nereye kadar gidecek yaw
Sosyal medyayi zaten ele gecirdiler biri bir sey uyduruyor gercekmis gibi 50 kisi paylasiyor
Mou’nun sözlerini bizden paylasan baskı kuran yok istedikleri gibi at kosturuyorlar
İzleme demekle olmuyor ciddi iddialar bunlar
senin açından söylüyorum ben genel algı vs değil.Üstad o dinlemesin bu dinlemesin şu dinlemesin
Nereye kadar gidecek yaw
Sosyal medyayi zaten ele gecirdiler biri bir sey uyduruyor gercekmis gibi 50 kisi paylasiyor
Mou’nun sözlerini bizden paylasan baskı kuran yok istedikleri gibi at kosturuyorlar

HEDEF 25 VE 5.YILDIZ !Bu sezon sampiyon olursak seneye ilkay falan da gelirBu sene şampiyon olursak seneyede şampiyonluk için yarışır mıyız acaba
sen bu şekil irrite edici videoları sabahtan akşama, başa sara sara izle. bir bok değişmeyecek. senin izlemen ile, taraftarın izlemesi ile düzelecek işler değil şunlar.Üstad o dinlemesin bu dinlemesin şu dinlemesin
Nereye kadar gidecek yaw
seneye değişik bir sezon olacak çünkü yazın baya yeniden üstüne koymayıp kadroda yapılanma olacağını düşünüyorum.Bu sene şampiyon olursak seneyede şampiyonluk için yarışır mıyız acaba
seneye değişik bir sezon olacak çünkü yazın baya yeniden üstüne koymayıp kadroda yapılanma olacağını düşünüyorum.
Mulsera - Mertens zate gidecek - Torreira ve Icardi benim bakışımdan soru işareti halinde.
BAY - Yunus - Sallai denkleminde neler olur olayları.
yazdan beri trasnfer stratejisi ve sistemi 1 sezon boyunca oturtamayarak her açıdan avantajı dezavantaja bir şekilde çevirdiğimiz (AVL süreci ve ZTK sürecinin lige etki edebilecek fikstürleri) yerde daha kritik bir trasnfer dönemi nasıl geçiririz bilmiyorum bu yönetimle.
üstüne CL için kadro düşünelecek...
sezon sonunda seçim olacak gibi gibi bir sürü faktör var bizi bekleyen.
Hissedilmeyecek gibi değil 70 harcayıp neredeyse 0 katkı aldik.Bu seneye boşuna harcanan paraları umarım yaz sezonunda his etmeyiz. Het zaman sahadaki futbol dışı faktörler etkiliyor başarımızı
Ne var videoda veli beysen bu şekil irrite edici videoları sabahtan akşama, başa sara sara izle. bir bok değişmeyecek. senin izlemen ile, taraftarın izlemesi ile düzelecek işler değil şunlar.
başkanın, yönetimin çıkıp aksiyon alacak, icraat yapacak.
şu tarz videoları apartman teyzesi gibi buraya taşıyıp durmanın kimseye faydası yok. insanların tadını kaçırıp moralini bozuyorsun sadece.
ha ben getirmeye devam edeceğim diyorsan, sen bilirsin.
dünkü ümit ozat'ın videosu gibi, irrite edici olanlardan bahsediyorum. belirli isimler var, biliyorsun. insanların sinir uçları ile oynamayı şiar edinen kişiler. bilerek tahrik edici bir dil ile iğrenç fikirler saçıyorlar etrafa. bu tarz paylaşımlardan bahsediyorum.Ne var videoda veli bey
Mourinho’nun hakem odasında ne dedigi desifre edilmis neden rahatsiz oldunuz anlamadim
bu vid için laf etmedim aslında. esas mesele dünkü mevzu ile ilgiliydi. buna diyor gibi anlaşıldım. neyse zeyting biliyor konuyu.Zeythong 40 yılın başında enteresan bir video atmış nie laf ediorsunuz
Oçinhonun kadir sağlama siz olsaydınız maçın içine ederdiniz lafından türk hakemlerini aşağılama netcesi çıkması bana tuhaf gelmişti
meğer herif bambaşka bişey söylemiş
Googlea kadir sağlam yazınca TAŞAĞIN Tsi bile çıkmıyor
E bizim mal yönetim uyuyo mu
Amatörce ırkçılık ha hu yapıp sonra geri tepmesinden başka bişey yapamadılar
Hakkaten leş ve naptığını bilmiyen salak bi yönetim var
O yüzden de maymun, taşak bi sürü laf eden oçinho ile okan aynı cezayı alıyor
ALLAH belanızı vere
bu vid için laf etmedim aslında. esas mesele dünkü mevzu ile ilgiliydi. buna diyor gibi anlaşıldım. neyse zeyting biliyor konuyu.
ümit özat'ın klasik bel altı çalıştığı bir vid idi ya. saçma sapan bir şey. irrite edici. kimseye bir faydası olmayan...Dün ne attı ki
ümit özat'ın klasik bel altı çalıştığı bir vid idi ya. saçma sapan bir şey. irrite edici. kimseye bir faydası olmayan...