GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
olm izleme şunları

IQ düşürücü bir video cidden. 17 saniye falan dayandım - ileri bi tıkladım neymiş diye ..."Orman...." "ORMAN KANUNLARI" duydum ve milisaniyede videoyu kapattım.
Üstad o dinlemesin bu dinlemesin şu dinlemesin

Nereye kadar gidecek yaw

Sosyal medyayi zaten ele gecirdiler biri bir sey uyduruyor gercekmis gibi 50 kisi paylasiyor

Mou’nun sözlerini bizden paylasan baskı kuran yok istedikleri gibi at kosturuyorlar

İzleme demekle olmuyor ciddi iddialar bunlar

inaki pena tam da üst üste başarılı sezonlar geçirdikten sonra, kadro küçültüp 2-3 sezon 8.lik ila 13.lük arası debelenen o gs'ın kalecisi.

yapmayıng etmeying.

Nereye kadar gidecek yaw

Sosyal medyayi zaten ele gecirdiler biri bir sey uyduruyor gercekmis gibi 50 kisi paylasiyor

Mou’nun sözlerini bizden paylasan baskı kuran yok istedikleri gibi at kosturuyorlar

Mourinho vincice sen toshacklisin yerli hakemlerde toshack yok mu demis acik acik

Nereye kadar gidecek yaw

senin açından söylüyorum ben genel algı vs değil.

ortalığı boş bırakırsan olacağı bu(yönetim açısından)

nadir konuşan 1 2 kanal yer var - orda da sorulan soru şu "Kadir Sağlam'ın raporunda Mourinho'nun kendisine ne dediği hakkında ne yazıyor" diye. bunu ortaya çıkaracak kişiler "Gazeteci" ve yönetimdeki kişiler.

Bu sene şampiyon olursak seneyede şampiyonluk için yarışır mıyız acaba

Hocana, Takımına sahip çık Galatasaray taraftarı! HEDEF 25 VE 5.YILDIZ !

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nereye kadar gidecek yaw

sen bu şekil irrite edici videoları sabahtan akşama, başa sara sara izle. bir bok değişmeyecek. senin izlemen ile, taraftarın izlemesi ile düzelecek işler değil şunlar.

başkanın, yönetimin çıkıp aksiyon alacak, icraat yapacak.

şu tarz videoları apartman teyzesi gibi buraya taşıyıp durmanın kimseye faydası yok. insanların tadını kaçırıp moralini bozuyorsun sadece.

ha ben getirmeye devam edeceğim diyorsan, sen bilirsin.

Bu sene şampiyon olursak seneyede şampiyonluk için yarışır mıyız acaba
seneye değişik bir sezon olacak çünkü yazın baya yeniden üstüne koymayıp kadroda yapılanma olacağını düşünüyorum.

Mulsera - Mertens zate gidecek - Torreira ve Icardi benim bakışımdan soru işareti halinde.

BAY - Yunus - Sallai denkleminde neler olur olayları.

yazdan beri trasnfer stratejisi ve sistemi 1 sezon boyunca oturtamayarak her açıdan avantajı dezavantaja bir şekilde çevirdiğimiz (AVL süreci ve ZTK sürecinin lige etki edebilecek fikstürleri) yerde daha kritik bir trasnfer dönemi nasıl geçiririz bilmiyorum bu yönetimle.

üstüne CL için kadro düşünelecek...

sezon sonunda seçim olacak gibi gibi bir sürü faktör var bizi bekleyen.

seneye değişik bir sezon olacak çünkü yazın baya yeniden üstüne koymayıp kadroda yapılanma olacağını düşünüyorum.

Mulsera - Mertens zate gidecek - Torreira ve Icardi benim bakışımdan soru işareti halinde.

BAY - Yunus - Sallai denkleminde neler olur olayları.

yazdan beri trasnfer stratejisi ve sistemi 1 sezon boyunca oturtamayarak her açıdan avantajı dezavantaja bir şekilde çevirdiğimiz (AVL süreci ve ZTK sürecinin lige etki edebilecek fikstürleri) yerde daha kritik bir trasnfer dönemi nasıl geçiririz bilmiyorum bu yönetimle.

üstüne CL için kadro düşünelecek...

sezon sonunda seçim olacak gibi gibi bir sürü faktör var bizi bekleyen.

Bu seneye boşuna harcanan paraları umarım yaz sezonunda his etmeyiz. Het zaman sahadaki futbol dışı faktörler etkiliyor başarımızı

sen bu şekil irrite edici videoları sabahtan akşama, başa sara sara izle. bir bok değişmeyecek. senin izlemen ile, taraftarın izlemesi ile düzelecek işler değil şunlar.

başkanın, yönetimin çıkıp aksiyon alacak, icraat yapacak.

şu tarz videoları apartman teyzesi gibi buraya taşıyıp durmanın kimseye faydası yok. insanların tadını kaçırıp moralini bozuyorsun sadece.

ha ben getirmeye devam edeceğim diyorsan, sen bilirsin.
Ne var videoda veli bey

Mourinho’nun hakem odasında ne dedigi desifre edilmis neden rahatsiz oldunuz anlamadim

Ne var videoda veli bey

Mourinho’nun hakem odasında ne dedigi desifre edilmis neden rahatsiz oldunuz anlamadim
dünkü ümit ozat'ın videosu gibi, irrite edici olanlardan bahsediyorum. belirli isimler var, biliyorsun. insanların sinir uçları ile oynamayı şiar edinen kişiler. bilerek tahrik edici bir dil ile iğrenç fikirler saçıyorlar etrafa. bu tarz paylaşımlardan bahsediyorum.

son attığın videoyu kaldırmadım zaten dikkat edersen.

Zeythong 40 yılın başında enteresan bir video atmış nie laf ediorsunuz
Oçinhonun kadir sağlama siz olsaydınız maçın içine ederdiniz lafından türk hakemlerini aşağılama netcesi çıkması bana tuhaf gelmişti
meğer herif bambaşka bişey söylemiş
Googlea kadir sağlam yazınca TAŞAĞIN Tsi bile çıkmıyor
E bizim mal yönetim uyuyo mu
Amatörce ırkçılık ha hu yapıp sonra geri tepmesinden başka bişey yapamadılar
Hakkaten leş ve naptığını bilmiyen salak bi yönetim var
O yüzden de maymun, taşak bi sürü laf eden oçinho ile okan aynı cezayı alıyor
ALLAH belanızı vere

Zeythong 40 yılın başında enteresan bir video atmış nie laf ediorsunuz
Oçinhonun kadir sağlama siz olsaydınız maçın içine ederdiniz lafından türk hakemlerini aşağılama netcesi çıkması bana tuhaf gelmişti
meğer herif bambaşka bişey söylemiş
Googlea kadir sağlam yazınca TAŞAĞIN Tsi bile çıkmıyor
E bizim mal yönetim uyuyo mu
Amatörce ırkçılık ha hu yapıp sonra geri tepmesinden başka bişey yapamadılar
Hakkaten leş ve naptığını bilmiyen salak bi yönetim var
O yüzden de maymun, taşak bi sürü laf eden oçinho ile okan aynı cezayı alıyor
ALLAH belanızı vere
bu vid için laf etmedim aslında. esas mesele dünkü mevzu ile ilgiliydi. buna diyor gibi anlaşıldım. neyse zeyting biliyor konuyu.

Hoca vizyonunu kaybetti
Turkiye liginde basarili olur bizim lig icin iyi futbol oynatir avrupada husran olunca
Avrupa basarisi istiyoruz derdi

Simdi avrupadan eleniyor ama ligte lideriz diyecek kadar vasat bir adama donustu

Sonuctan bagimsis sene sonu acilen yollar ayrilmali Terzic Tuchell ayarinda bir hoca getirilmeli

Evladiyelik olarak oynayan Muslera Mertens Abdulkerim filan hepsiyle yollar ayrilmali

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt