GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rize macinin ilk yarisinda 3 lü ile oynayip sicmadik mi? sonra 4 lüye gectik herkes memnundu ama ikinci golü atamasaydik 4 lü de sorgulanacakti. 3 4 5 sayilarin önemi yok. su anda yasadigimiz sey hocanin panikle her mac 11 i degistirip mac icinde 80 defa sistem degistirmesidir kasimpasayi yenseydik 4 lü devam edecektik cuesta hata yapinca 3 lü ile baslayacaz öyle mi? taktik falan yok okan su anda sacmaliyor ve bu plansizlik ile sampiyonlugu verecez. kuslar agir sacmalarsa sansa mansa oluruz sampiyon belki

Bence orada bizi toparlayan 4’lü olayı değil Lemina’nın oyuna girmeseydi

Lemina'yı stoperde oynatırsa Okan Lemina gibi 1 orta sahayı defansta oynatarak sarmış demektir bu da Okan şampiyonluğu istemiyo demektir..

3’lüde merkez stoper genelde 6 numara gibi takılıyor. Fener’de Amrabat da bu sayede işe yaradı.

Yani günün sonunda Torreira’yı bile üçlüde kullanabilirsin. Zira Inter veya City de üçlü oynarken böyle yapıyor.

rize macinin ilk yarisinda 3 lü ile oynayip sicmadik mi? sonra 4 lüye gectik herkes memnundu ama ikinci golü atamasaydik 4 lü de sorgulanacakti. 3 4 5 sayilarin önemi yok. su anda yasadigimiz sey hocanin panikle her mac 11 i degistirip mac icinde 80 defa sistem degistirmesidir kasimpasayi yenseydik 4 lü devam edecektik cuesta hata yapinca 3 lü ile baslayacaz öyle mi? taktik falan yok okan su anda sacmaliyor ve bu plansizlik ile sampiyonlugu verecez. kuslar agir sacmalarsa sansa mansa oluruz sampiyon belki
Tek dogru olmaz bence bu islerde üstad

Belli bi sistemin olur o sistemde ilerlersen dogruya ulasirsin

Rize macinda kutucu 2. dakika karsi karsiya caprazdan kacirdi mesela, o kaçmasa derbiye de alkmaar macina da 3’lü cikacaktik

Sonuçta takım sezon öncesi kampta bile hep 3’lü ile çalıştı, devre arası transferler bile 3’lüye göre yapildi, taraftar baskısıyla 4’lüye dönünce afallamamız gayet doğal

Belli başlı maçlarda, maç içinde 4’lüye dönersin tabii ama sistem komple değişince oturtamadık oyunu 4-5 maçtır

Öyle olsa futbolculardan çalıştıklarına dair story görürdük ve resmi hesap çalıştıkları yönünde fotoğraf paylaşırdı. Ben bu ikisini hiç görmedim maçların ertesi günü. Torreira bazen kendi inisiyatifiyle çalıştığı videolarını atıyor o da Florya'da veya Kemerburgaz'da değil.
Maçtan 1 gün sonra için ilk 11'de olan bir çok oyuncunun Florya'da olduğu hatta oraya gelen taraftarlarla resimleri çıkıyordu. Onlarda rejenerasyon çalışması falan yapıyorlardır. İzin olsa hiç gitmezlerdi diye düşünüyorum ben.

Yav abicim yazdım ben size

Maçtan sonraki gün aslara izin veriyo
Ertesi gün komple izin
Sonraki gün de idmanı akşam 8e koyuyor lan 4 saate gün bitiyo zaten çalışmış mı oluyosun sen şimdi o gün

Bu utanmazlıktır

Ftye 7/24 gömerdim ft gibi bir figür bile böyle durumlarda takımı kampa alırdı,izin vermezdi,idmanda yalandan surat asar sakal bırakır en azından taraftarı tahrik etmezdi

Bu okan alenen dalga geçiyo herkesle

Bu adamı getirene de
Hala kovmayana da
Hala koruyup kollayana da

En içten dileklerimle lanet olsun diyorum

Denemediğimiz diziliş kaldı mı?
Dün Hayri'nin yaptığı olabilir
Muslera
Davin Lemina Abdul
Frank Torreira Sara Eren
Yunus
Morata Osimhen

Aslında Jacobs sağlam olsa solda Jacobs Eren fena olmazdı.

Lemina gececek stopere, bak gorun. Cunku diger turlu Torreira veya Sara'dan birinin kesik yemesi lazim.
Ben de böyle düşünüyorum Muslera- Davinson- Lemina- Bardakçı- Frankowski- Torreira- Sara- Yunus- Barış(Salllai)- Morata- Osimhen tarzı bir 11 bekliyorum. Lemina daha önde ön libero gibi oynayabilir hücumda defansı öne çıkartarak oynarız. Bardakçı'nın arkasına atılan toplar da sıkıntı yaşama ihtimalimiz yüksek.

Elinde morata ve osimhen gibi ligin cok uzerinde 2 hucumcu var knk. Sen olsan ne yapardın
Zaten gol yollarinda kisiriz bir de kreatif oyuncu eksikligi cok belli olmaya basladi, saglam Morata ile Osimhen mecbur oynayacak baska adam yok. Ona gore digerlerini belirleyecek.

Maçtan 1 gün sonra için ilk 11'de olan bir çok oyuncunun Florya'da olduğu hatta oraya gelen taraftarlarla resimleri çıkıyordu. Onlarda rejenerasyon çalışması falan yapıyorlardır. İzin olsa hiç gitmezlerdi diye düşünüyorum ben.
O fotoğrafların maçtan 1 gün sonra olduğunu hatırlamıyorum ben hiç.

Zaten gol yollarinda kisiriz bir de kreatif oyuncu eksikligi cok belli olmaya basladi, saglam Morata ile Osimhen mecbur oynayacak baska adam yok. Ona gore digerlerini belirleyecek.
Zaten bizdeki sorun kalite, teknik, taktikten ziyade başka noktada hocada tükenmişlik var bu sebeple bir şey üretemiyor ve saçmalamaya başladı. Oyuncularla hoca arasında eski bağ yok. Oyuncularda da disiplin sorunu var daha çok saha dışındaki kendilerine iyi bakmıyorlar orada da hocaya yardımcı olacak bir yönetici eksikliği var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt