- 23 Aralık 2008
- 65.483
- 63.440
- 5.103
Samet aferin sonunda doğru yolu bulmuşsun.. Okan hoca hepinizin gözünü kör etmişti çünküLeminayı stopere çekip son hamlesini yapacak
Beyler büyük ihanet dönüyor haberiniz olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Samet aferin sonunda doğru yolu bulmuşsun.. Okan hoca hepinizin gözünü kör etmişti çünküLeminayı stopere çekip son hamlesini yapacak
Beyler büyük ihanet dönüyor haberiniz olsun
1.5 yıldır söylüyorum bu adam rakip analizi falan yapmıyor. Herhangi bir sistem azıcık bekleneni verdiğinde hep o sistemle gidiyor. Taaa ki patlayana kadar. Young boys maçı buna bir örnek. İlk maç sürekli uzun rakibe karşı havadan oynadık başarısız olduk. İkinci maç yine aynı şeyi yaptık. Okan sadece 11i ve sistemi tahtaya yazıp Hadi gidip oynayın diyor.Sarı gözlüklünün rezil kepaze açıklamalarını da yeterince konuşmadık, rakiplerinin analizinin yapılmadığını çıkın oynayın dendiğini alenen itiraf etmiş oldu
Top bizdeyken Lemina libero gibi one dogru cikar, top rakipteyken stoperlerin arasina gecer. En azindan boyle birsey cikabilir bu kadrodan.Dün gece yatarken ben de bu kadroyu düşündüm. Eldeki oyunculara en uygun sistem bu gibi ama orta sahadaki emniyet sibopunu stopere çekmek çok kötü de tepebilir. Torreira ve Sara zaten sıfırlar.
Ben yitirmedim. Yitirenler dusunsun. Ulkedeki siyasal atmosfer herkes pesimist yapmis galiba.Bir takım düşünün en yakın rakibinin halen 4 puan önünde ama şampiyonluğa inancını yitirmiş. İkinci olan takım puan farkına rağmen şampiyon oldum havasında. Ben hiç böyle bir duruma düştüğümüzü hatırlamıyorum.
Bence onunla ilgili degil. Tamamen Morata takima dondugu icin onunla Osimhen'in cift forvet oynayabilecegi tek sistem olarak 3-5-2'yi veya 3-4-1-2'yi goruyor.rize macinin ilk yarisinda 3 lü ile oynayip sicmadik mi? sonra 4 lüye gectik herkes memnundu ama ikinci golü atamasaydik 4 lü de sorgulanacakti. 3 4 5 sayilarin önemi yok. su anda yasadigimiz sey hocanin panikle her mac 11 i degistirip mac icinde 80 defa sistem degistirmesidir kasimpasayi yenseydik 4 lü devam edecektik cuesta hata yapinca 3 lü ile baslayacaz öyle mi? taktik falan yok okan su anda sacmaliyor ve bu plansizlik ile sampiyonlugu verecez. kuslar agir sacmalarsa sansa mansa oluruz sampiyon belki
Bir tek Lemina ile Sanchez degisebilir. Lemina topla iyi oynayabildigi icin ortada olur ve bazen topla da ileri cikar sanirim.Tam olarak bu kadro.
Gelecek sezonHer sene şampiyon olamayız duygusunu bünyeme ne zaman kabul ettirebilirim
her zaman söylerim bal tutan parmağını yalaarrr..
sen taliscaya girmezsen bunları yaşarsın iştee